HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.12.2025 17:40
Ekrem İmamoğlu'nun diploma davası ertelendi; İmamoğlu'nun tam savunması!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu, bugün diplomasının sahte olduğu iddiasıyla açılan davada üçüncü kez hakim karşısına çıktı.
-
16.11.2025 16:25
Özgür Özel Kilis'te konuştu: Yerel yönetimlerde Türkiye'nin yüzde 65'i değişti, şimdi sıra; baştaki iktidarı değiştirmeye, milletin yüzünü güldürmeye geldi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kilis’te düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Mansur Yavaş Başkanıma Kilis’e sahip çıktığı, Hakan’a abilik, kardeşlik yaptığı için yürekten teşekkür ediyorum.
-
24.09.2025 23:02
Özgür Özel: Netanyahu ile kayıkçı kavgası yapıp Trump’tan randevu dilenenler, İsrail’in yaptığı zulme engel olamazlar!
Cumhuriyet Halk Partisi, İsrail’in Gazze’deki saldırılarını protesto etmek ve Filistin halkına destek vermek için Eyüpsultan Meydanı'nda düzenlediği "Filistin’e Destek" mitinginde vatandaşlara hitap etti.
-
24.09.2025 00:05
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel’de 21 Ocak’ta 78 kişinin yanarak öldüğü dava 27 Ekim'e ertelendi: tutuklu sayısı 20'ye yükseldi
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel davasının ikinci duruşmasında, tutuksuz yargılanan sanık Mehmet Salun'un tutuklanmasına karar verildi. Davadaki tutuklu sayısı 20'ye yükseldi. Bir sonraki duruşma, 27 Ekim tarihine ertelendi.
-
02.09.2025 21:19
Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığına atanan Gürsel Tekin'inin partiden ihraç edildiğini canlı yayında duyurdu
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin hakkında da konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha önce istifa ettiğini söyleyen ancak herhangi bir dilekçe vermediği ortaya çıkan Tekin'i partiden ihraç ettiklerini söyledi.
-
29.08.2025 18:51
Özgür Özel, TBMM'de konuştu: İsrail'in bu cüreti nereden aldığıyla yüzleşmek gerekir'
Cumhuriyet Halk Patisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de olağanüstü toplanan 'Gazze' oturumunda konuştu: "Filistin’de Mezalim Sürerken, Bu Ülkede Millet Aç ve İşsizken, Milletin Vekilinin Yeri Tatil Değildir"
YAZARLARIMIZ

























