HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.09.2025 11:00
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Bu Davaları Açanlar Üyemiz Değil, Karşımızda CHP’liler Yok, İktidarın Aparatları Var!
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, bugün görülen ve 24 Ekim'e ertelenen CHP Kurultayı davası hakkında MYK açıklaması yaptı.
-
11.09.2025 09:50
Tutuklu Beykoz Belediye Başkanı Köseler: CHP’den istifa eden başkanvekili ve meclis üyelerinin görevlerinden istifa etmelerini bekliyorum
Alaattin Köseler: "CHP’den istifa eden başkan vekili ve meclis üyelerinin Beykoz’a ve Beykozlulara karşı sorumluluk bilinciyle belediye meclis üyeliklerinden de istifa etmelerini bekliyorum" dedi.
-
25.07.2025 11:24
Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tutukluluk durumu hakkında açıklama yaptı
Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özer: Kimi kasten kiminin de bilgi eksikliği nedeniyle hakkımda yaptıkları yanlış beyanları düzeltmek adına bu açıklamayı zorunlu buldum.
-
16.07.2025 07:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği ve 18 ay ceza aldığı duruşmada verdiği ifadenin tümü
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu, savunmasında; “Ben bu cennet vatanda, bir kişi için tehdidim. Bir kişi için tehdidim. O da ben değil, ben tehdit etmem. Millet tehdit eder. Sandıkta dört kez yendim, beşinci kez yeneceğim için tehdidim."
-
09.07.2025 09:02
Gökhan Günaydın, Adalet Bakanlığı önünde konuştu: Ne yoldaşlarımızı hapishanelerde terk ederiz, ne döner Ankara'ya sizin gibi salon siyaseti yaparız, ne de size teslim oluruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "Memlekette yargı düzeni olsaydı sizler gün yüzü görmezdiniz. Ama şimdi utanmadan CHP üzerine bir operasyonla güya 102 yıllık partimizi çökertmeye çalışıyorsunuz."
-
01.07.2025 09:16
Sinan Ateş'in kişisel bilgilerinin temini davasının, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ki 2 sanıklı dava ile birleştirilmesine karar verildi
Ankara 34. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 8 sanığın, ''kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme veya yayma'' ve ''suçluyu kayırma'' suçlarından yargılandığı davanın duruşması görüldü.
YAZARLARIMIZ

























