HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.09.2025 21:06
Tutuklu Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve 13 kişi hakkında tahliye kararı!
Görevden uzaklaştırılan tutuklu Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in de aralarında bulunduğu 13'ü tutuklu 26 sanığın yargılandığı davada mahkeme tüm tutuklu sanıkların tahliyesine karar verdi.
-
02.09.2025 08:32
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ile 25 sanık 2 Eylül'de ilk kez hakim karşısında
Görevden uzaklaştırılan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in de aralarında bulunduğu 13'ü tutuklu 26 sanığın, "ihaleye fesat karıştırma" ile "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım" suçlarından yargılanmasına başlandı.
-
24.08.2025 14:32
Memur zammında Kamu Hakem Kurulu devrede: İkinci toplantı yapıldı
Kurul dün ilk kez toplanmıştı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, Kurulun çalışma takvimi, usul ve esasları görüşülerek karara bağlanırken, toplantıdan memur zammına ilişkin bir karar çıkmadığı belirtildi. İkinci görüşme ise bugün yapıldı.
-
20.08.2025 04:29
‘İsmet İnönü’den Bugüne Işık Tutan Açıklamalar’: Aşiret-Tarikat Sorunu
Sinan Meydan: “Eşkıya ile devlet idaresinin bir tertibe, bir anlaşmaya girmesi olmaz. Devlet idaresinde böyle bir şeyi benim aklım almaz. Siyasette almıyor, nerede kaldı adi şekavette (eşkıyalıkta) alsın…” (İsmet İnönü)
YAZARLARIMIZ

























