loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul il başkanlığının düzenlediği İlçe Örgütleri Voleybol Turnuvası'nın final maçını izledi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul il başkanlığının düzenlediği İlçe Örgütleri Voleybol Turnuvası'nın final maçını izledi
Tarih: 09.11.2019 - 21:18
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen İstanbul Kupası - İlçe Örgütleri Voleybol Turnuvası'nın final maçını tribünden izledi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu turnuvada başarı sağlayan takımlara il örgütünün düzenlediği bu başarılı etkinlik ayrıca İl örgütüne ve il başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yerel yönetimlerde gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür etti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na etkinlikte CHP İl başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Grup başkan vekili Engin Altay, CHP PM üyesi ve İstanbul milletvekilleri Akif Hamzacebi, Özgür Karabat, Gökhan Yüksel, Erdoğan Toprak, Turan Aydoğan, Genel Bakan yardımcısı Onursal Adıgüzel, İstanbul milletvekili Mansur Yüksel Kılınç, CHP İBB Grup başkanı Duğan Suçaşı, CHP İBB Grup Bakan Vekili Hüseyin Aksu, Beylikdüzü Belediye başkanı Mehmet Murat Çalık, il başkan Yardımcısı Ufuk İnan, lçe başkanları, meclis üyeleri www.istanbulgercegi.com genel yayın yönetmeni İmambakır Üküş ve partililer eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada İstanbul başkanı Canan Kaftancığlu'na ve ilçe örgütlerine teşekkür etti;

'İstanbul örgütüyle gurur duyuyorum. Onlar çok önemli başarılara imza attılar. İstanbul örgütüyle gurur duyuyoruz ama İstanbullularla da gurur duyuyoruz. Onlar bize büyük bir başarıyı tattırdılar. Şimdi çok önemli bir gelişmenin daha altına imza attık. Örgütlerimiz demokraside verdiği örneğin bir benzerini sporda da verdiler. Bir araya geldiler. Yarıştılar, birincisi de oldu sonuncusu da oldu. Dolayısıyla yürekten teşekkür ediyorum. Yerel yönetimlerde büyük başarı elde ettik, sporla da büyük bir başarı elde ettik. Şimdi o başarıyı ve çıtayı yukarıya taşıyacağız. Türkiye genelinde de büyük bir başarıya imza atacağız. Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracağız' dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, dereceye giren takımlara da ödüllerini verdi.

Turnuvada Sultangazi 1. Beylikdüzü 2. Maltepe 3. Tuzla 4. oldu. Kadıköy ilçesi de çentilmenlik ödülünü CHP liderinin elinden aldılar.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları