loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'den 'Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum' diyen Erdoğan'a yanıt: Onu tank palet fabrikasına sakla

CHP'den 'Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum' diyen Erdoğan'a yanıt: Onu tank palet fabrikasına sakla
Tarih: 22.11.2019 - 17:50
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri üzerine bir açıklama yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan bugün AKP İzmir İl Başkanlığı töreninde Saraya giden CHP'li haberleri üzerine açıklama yapmış, "Güya ben Külliye'de bir CHP'li ile görüşmüşüm. Bay Kemal senin hayatın yalan. Eğer yiğitsen ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat ettin ettin, etmediğin takdirde CHP bu yalancıdan kurtulsun" demişti.

CHP Sözcüsü Öztrak Erdoğan'ın bu sözlerine yaptığı basın toplantısında yanıt verdi. Öztrak, "Bunu söyleyen yazarın ifadesine göre bir saray görevlisi. Bunun kim olduğunu ya Erdoğan açıklayacak ya da yazar açıklayacak" ifadelerini kullandı. 

Öztrak'ın açıklamaları şöyle:

"Genel başkanımız (katıldığı programda soru üzerine) CHP'yi karıştırmak için saray her şeyi yapar, diyor. Tahmininiz var mı, sorusuna isim vermek istemiyorum, diyor. Ve AK Parti genel başkanını açıklama yapmaya davet ediyorum, diyor. Yazarın ifadesine göre bu bilgiyi veren saray görevlisi. Bunu açıklamak Erdoğan'ın görevi diyor genel başkanımız. O da sen açıkla diyor. Genel başkanımız neyi açıklayacak? Ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, diyor. Türkiye Cumhuiyetinin cumhurbaşkanlığını kumar masasında pey olarak öne sürecek kadar gözü dönmüş durumda. Bu kadar kızgınlığın sebebi nedir? Çünkü oyun bozuldu. Milletin yoksulluğunun, issizliğinin, milletin umutsuzluğunun, insanların ailelerini de yanlarına alıp bu dünyadan göç etmelerinin üstünü bir şekilde örtmeleri lazım. Bu tür şeylerle millete cambaza bak cambaza demeye çalışıyorlar. Bu iş için cumhurbaşkanlığını ortaya koymak fazla gelir. Onu tank palet fabrikasına sakla. Bunu söyleyen bir saray görevlisi. Yazarın ifadesi bu. Bunun kim olduğunu ya Erdoğan açıklayacak ya da yazar açıklayacak. Yazar ortadan kaybolmuş, öyle diyor. O zaman 'sen açıkla' diyor genel başkanımıza. Açıklama görevi sizin üzerinizde. Varsa böyle bir şey siz açıklayacaksınız. Hem CHP'yi karıştırmak hem vatandaşın yakıcı gündemini karartmak için yapılan hamlelerin faydası yok. Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, demek ürkütücüdür. Ruh halinin ne duruma geldiği açıktır.

Tiynetlerinde yalanı doğru gibi anlatarak siyaset yapanların, popülist siyaset güdenlerin sonunda düştükleri durum budur. Genel başkanımızın sorusunu terkrarlıyoruz. Saraya giden kimdir? Bu görev ya saraydadır ya da yazardadır."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları