loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Gökhan Günaydın İSYÖN A.Ş.'nin Genel Müdürü oldu

CHP'li Gökhan Günaydın İSYÖN A.Ş.'nin Genel Müdürü oldu
Tarih: 30.10.2019 - 16:52
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi ve E. Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın İstanbul Büyükşehir iştirak şirketi İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş.'nin Genel Müdürü oldu....

Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi ve E. Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanlığı yaptı, Gökhan Günaydın'ın İSYÖN'de ilk içratı #HalkSüt projesi oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal destek paketlerine yeni dönemde “İstanbul Halk Süt” eklendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim sürecinde en önemli vaatlerden biri olan süt dağıtma sözü, 16 Ekim Dünya Gıda Günü'nde hayata geçti. Projenin ilk etabında İstanbul genelinde 750 bin litre süt dağıtıldı.

İlk süt temini için Tire Süt Kooperatifi ile sözleşme imzalandı

Gökhan Günaydın yönetiminde tarıma ve kooperatifleşmeye destek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu proje için Tire Süt Kooperatifi ile sözleşme imzaladı. Süt dağıtımında 11 yıldır başarılı çalışmalara imza atan kooperatif, Tarım Bakanlığı'ndan “Güvenilir Gıda Ödülü” alan tek kooperatif. Ayrıca Birleşmiş Milletler tarafından da “En İyi Kırsal Kalkınma Modeli” seçilerek dünyada örnek gösterildi. İstanbul Halk Süt Projesinin, İstanbullu çocukları sağlıklı süte kavuştururken küçük aile işletmelerine, süt sanayine, tarıma ve kooperatifleşmeye de katkı sunması hedefleniyor.

İstanbul Büyükşehir iştirak şirketi İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş.'nin (İSYÖN) açılımı nedir?

İSYÖN-İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş.; ÖZİDAŞ İnşaat, Restorasyon, Madencilik, Sanayi ve Ticaret A.Ş. adıyla, 1993 yılında İl Özel İdaresi’ne bağlı olarak kurulmuş olup; 31.03.2014 tarihi itibari ile İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı bir iştirak şirketi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

İnşaat, Restorasyon ve Madencilik alanlarında pek çok başarılı işlerde imzası bulunan İSYÖN AŞ, bu başarısını işletmecilik alanında da sürdürmek üzere 01 Eylül 2015 tarihi itibari ile Avrupa’nın en büyük Su Ürünleri tesisi olan Gürpınar Su Ürünleri Hali’nin işletmeciliğini yapmaktadır.

İSYÖN AŞ, İstanbul’luların beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere, 400.000,00 m ² alana kurulu, 400 ton/gün ürün kapasiteli Gürpınar Su Ürünleri Halini yeni bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflemektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi olan İSYÖN A.Ş., 23 yıllık tecrübesi, teknolojik donanımı, insan odaklı yönetim ve hizmet anlayışı ile kamusal sorumluluğunu yerine getirirken; verimlilik ve kalite esaslarına dayalı yaklaşımı ile sektördeki rekabet gücünü artırmaya devam edecektir.

Gökhan Günaydın Kimdir?

CHP 24. Dönem Ankara Milletvekili ve PM üyesi Gökhan Günaydın, 21 Mayıs 1964'te babasının görevi nedeniyle Amasya'da doğdu. Babasının adı Nevzat, annesinin adı Birsel'dir.

Hukukçu, İktisatçı, Ziraat Mühendisi ve Öğretim Üyesi Doç. Dr.; İstanbul Üniversitesi Hukuk, Anadolu Üniversitesi İktisat ve Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi. TODAİE Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktora programlarını tamamladı.
Cambridge Sawstonhall İngilizce Dil Programı, Berlin Eyaleti İçişleri Senatörlüğü Yerel Yönetimler, Ankara Üniversitesi ATAUM AB Ortak Tarım Politikası ile AB Jean Monnet Hukuk Uzmanlığı sertifikaları sahibidir. Özel sektörde ve TMO'nun çeşitli birimlerinde çalıştı. İzzet Baysal Üniversitesi İİBF İktisat Politikaları Anabilim Dalında yardımcı doçent olarak görev yaptı. 2010 yılında makroekonomi doçenti oldu ve Ankara Üniversitesine geçti. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanlığı ve KESK Tarım Orkam-Sen Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlendi. Çok sayıda makalesi ve kitabı yayınlanmıştır.
Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Günaydın, evli ve bir çocuk sahibidir.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

m.zafer elagoz

makina muhendisiyim.zirai arazi sahibiyim.Sn Gökhan Günaydin,ı mv ,den beri takip ve takdir ederim.
Istanbul,da baslatilan ziraat ve kooperatiflesme seferberliginin bütun yurda yayilacagina inaniyorum.istanbuldan cikan gunluk 20 bin ton cöp,ün mutlaka kompost gübreye donusmesi ve verimsiz arazilerin dogal olarak yüksek vasifli hale getirilmesini ümit ediyorum.
sn.Baskan Imamoglu,na ve Sn.Günaydin,a kalbi basarilar diliyorum

16.08.2020, 17:11
Yorum Yap

Facebook Yorumları