loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Haluk Koç'tan 'Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığı kaldırılsın ve yargılansın' diyen Bahçeli'ye yanıt: 'Bu zat siyaseten yok hükmündedir'

CHP'li Haluk Koç'tan 'Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığı kaldırılsın ve yargılansın' diyen Bahçeli'ye yanıt: 'Bu zat siyaseten yok hükmündedir'
Tarih: 04.10.2019 - 17:57
Kategori: Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'suç teşkil eden fiil ve değerlendirmeleri' olduğunu iddia ederek MHP'Li vekillerden oluşan bir komisyon oluşturduklarını açıklamıştı. CHP'den Bahçeli'ye yanıt geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün yaptığı yazılı açıklamayla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almış, "CHP Genel Başkanı için dokunulmazlığının kaldırılması ve mahkeme yolu ardına kadar aralanmış ve açılmıştır" demişti. 

Bahçeli, açıklamasında "Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı’nın da kararıyla CHP-HDP ilişkilerinin incelenmesi, CHP Genel Başkanı’nın suç teşkil eden fiili ve değerlendirmelerinin analiz ve araştırılması maksadıyla bir komisyon görevlendirilmiştir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamasına CHP PM Üyesi Haluk Koç'tan yanıt geldi. Koç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Daha önce suda ateş yakılmaz, Tekeden süt sağılmaz, Balda tuz bulunmaz, Rüşvetçiyi koruyandan CB’ı olmaz,RTE’dan CB’ı olmaz olamaz diye bağıran bir adamın,bugün yaptıklarını söylediklerini görünce,bu zat’ı kimse dikkate almaz. Bizim için siyaseten yok hükmündedir!" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları