loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Kamil Okyay Sındır öğrenciler için koşacak

CHP'li Kamil Okyay Sındır öğrenciler için koşacak
Tarih: 23.10.2019 - 15:04
Kategori: Siyaset

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır 41. Vodafone İstanbul Maratonu'na katılacak.

CHP'li Kamil Okyay Sındır, 3 Kasım Pazar günü yapılacak olan maratonda "İyilik Peşinde Koş" platformu aracılığıyla Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı’na (BALEV) için koşacak. 

Maratona katılacak olan Sındır'ın açıklaması ve destek çağrısı şöyle:  

"Ülkemizin çağdaş, demokratik ve aydınlık geleceğinin mimarları olacak fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gençlerin yetişmesi için naçizane bir faydamın olması ve bu uğurda üstün bir çaba içinde olan Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı’na (BALEV) katkıda bulunabilmektir. 1980 yılında mezun olmanın gururunu taşıdığım okulum Bornova Anadolu Lisesi çatısı altındaki BALEV, başarılı ve maddi imkanları yetersiz ortaöğretim ve lisans öğrencilerine çağdaş, akılcı, eşit eğitim olanağı yaratabilmek adına burs fonu sağlıyor. Bu maraton bağlamında okumakta olan gençlerimize katkı sağlamak amacıyla ben de bir bağış kampanyası başlatıyorum. İşte bu nedenle, 3 Kasım 2019 günü İstanbul-2019-BALEV-Eğitim Aşkına Koşuyoruz projesi için 'İyilik Peşinde Koşarak', adımlarıma anlam katacağım. Koşumu desteklersen beni çok mutlu edersin.

1 öğrencinin 1 yıllık eğitim bursu tutarı 2500 TL'dir. Bağış yapmak çok kolay.

Kampanya için hazırladığım aşağıda linkini verdiğim sayfamda şu anda kaç kişinin beni desteklediğini, hedefime ne kadar yaklaştığımı görebilir ve istersen sen de bağış yapabilirsin. Bağışının ne kadar olduğu değil, (5 TL ve üstü) yapılmış olması çok daha önemli. Bağışınızın tamamı BALEV vakfımıza ulaşmaktadır.

https://ipk.adimadim.org/kampanya/CC49664

Haydi desteklerinizle iyilik peşinde hep birlikte olalım. Katkılarınız için şimdiden sonsuz teşekkürler."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları