loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Koç'tan Ömer Çelik'e: 'Safsatayı bırakın'

CHP'li Koç'tan Ömer Çelik'e: 'Safsatayı bırakın'
Tarih: 24.10.2019 - 15:00
Kategori: Siyaset

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği mektubu eleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "siyasi sabotaj gerçekleştirmeye çalışıyor" sözüne CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç tepki gösterdi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Barış Pınarı Harekatı beraberindeki diplomatik gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik ABD Başkanı Donald Trump’ın Erdoğan’a mektubunu ve Soçi’de yapılan mutabakatı ele alan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef gösterdi. Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak "CHP’nin ortaya koyduğu tavır trajik bir tavırdır. Türkiye bir başarıya imza atarken Salı günü Soçi’de CHP genel Başkanı bir siyasi sabotaj gerçekleştirmeye çalışıyor" dedi. 

 CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, Twitter'dan AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in sözlerine tepki göstererek "Sayın Ömer Çelik; Safsatayı bırakın. Size ve CB’nına hakaret eden mektubu yazana cevap verin. Sizin muhatabınız CHP Genel Başkanı değil, hakaret eden Trump’dır. Hastalıklı olan yorumlar size aittir. Korkmayın,ezilmeyin, Trump’a cevap verin. Utanmanız da kalmadı. Yazık." dedi. 

"Sayın Ömer Çelik; PYD’nin başı Salih Müslim Ankara’da kırmızı halı serilerek karşılanırken siz tatildemiydiniz?" diyen CHP'li Koç "29 Ekim günü YPG Türkiye topraklarından geçirilirken siz uykudamıydınız? Hafızanızı resetlesenize.. Biz unutmadık;vebaliniz büyük..." ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları