Mısır eski Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek bu hafta bulunduğu askeri hastaneden serbest bırakılacağı bildirildi.
Hollanda'da Rotterdam Başkonsolosluğu önünde Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya destek vermek için toplanan Türk vatandaşları arasında bulunan, emekli Hollanda askeri Halil İbrahim Kurt, polis müdahalesi sırasında başından ağır darbe aldı.
Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan diplomatik kriz hakkında açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, taraflara itidal çağrısı yaptı.
Rotterdam Belediye Başkanı Aboutaleb, Türkiye Başkonsolosu Ayyıldız'ın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya ile ilgili kendilerine yalan söylediğini iddia etti.
Çin ticaret bakanı Cumartesi günü yaptığı açıklamada, hızlı bir küresel genişlemenin etkisiyle Çinli işletmelerin 2016 yılında yurt dışından yaklaşık 1.5 milyon kişiye istihdam yarattığını söyledi.
Almanya Maliye Bakanı Schaeuble, 'Türkiye ile ekonomik yardım üzerinde çalışmaya devam etmek zor' diye konuştu.
Hollanda ile Türkiye arasında yaşanan kriz, en çok Hollandalı Türkleri mağdur etti. Türkiye kökenli göçmenler her iki tarafa da 'Sizin kavganız bizim huzurumuzu bozuyor. Geleceğimiz burada. Lütfen bizi kullanmaktan vazgeçin!' çağrısı yaptı.
Danimarka Başbakanı Rasmussen, Hollanda ile yaşanan kriz sebebiyle 'Başbakan Yıldırım'ın Danimarka ziyaretini ertelemesi' teklifinde bulundu.
Almanya ile Türkiye arasında gerilim sürerken, Almanya'daki koalisyon hükümetinin ortaklarından CSU, İncirlik'teki Alman askerlerinin geri çekilmesini istedi.
Avrupa Birliği (AB), istenen ilerlemenin sağlanmadığı alanlarda Türkiye'ye tam üyelik müzakereleri çerçevesinde verilen mali yardımları durdurdu.
ABD Başkanı Donald Trump, Obama döneminde göreve gelen 46 savcının istifasını istemişti. İstifası istenen isimler arasında Reza Zarrab'ı tutuklatan Preet Bharara da vardı. İstifa etmeyeceğini açıklayan Savcı Bharara görevden alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda'nın uçuş izninin iptali sonrası, 'Hollanda bir sıçrarsın iki sıçrarsın; oradaki vatandaşlarımız 16 Nisan'da tezgâhınızı bozacak' yorumunda bulundu.
Almanya’da Federal İçişleri Bakanlığı’nın Abdullah Öcalan’ın fotoğraflarının bulunduğu bayrak ve flamaları yasakladığı öne sürüldü.
Suriye Devlet Başkanı Esad, ABD'nin Menbiç'teki askeri varlığına rıza göstermediklerini, Suriye'de IŞİD'le etkili mücadele eden tek gücün de Rusya olduğunu söyledi.
Kırım denizcilik kurumu direktörü Stanislav Gvozdilov, 6 ay önce başlatılan feribot seferlerinin Türkiye tarafından durdurulduğunu açıkladı.
ABD Başkanı Donald Trump Filistin'le ilgili 'barışın mümkün olduğu ve bir anlaşma yapmanın zamanının geldi' dedi.
AKP Kuzey Amerika Seçim Koordinasyon Merkezi'nin organize ettiği ve Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun da konuşmacı olarak katıldığı programda, içinde iki kadının da bulunduğu bir grup darp edildi.
Birleşmiş Milletler (BM) insan hakları komisyonu, Türkiye'ye Güneydoğu'da son 18 ayda yürütülen askeri operasyonları sırasında yaşanan insan hakları ihlallerinin soruşturulması çağrısında bulundu.
Suriye Haber Ajansı (SANA), TSK'nın Menbiç'in batısında konuşlu bulunan Suriye Ordusu'na yönelik topçu atışı yaptığını bildirdi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, İran’ın atalarının, Yahudileri yok etmeye çalıştığından bahseden İsrail Başbakanı Netanyahu’yu ‘güncel dünya meselelerine’ odaklanmaya çağırdı.
Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütü PKK'ya ait 3 hedef imha edildi.