CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 Mayıs Perşembe günü saat 08.00'da 'İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat' programının konuğu olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Mayıs hava durumu yayınlandı. Yayınlanan hava durumu raporunda yurdun bazı bölümleri için kuvvetli rüzgar ve fırtına ile Trakya Bölgesi için ise kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.
İçişleri Bakanlığı, Hakkari'nin Yüksekova Alandüz bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda 5 PKK'lı etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Ekrem İmamoğlu, aylık öğrenci abonman ücretinin 40 TL olması kararının İBB Meclisi'nde alınması üzerine "Hayırlı olsun, suda vadettiğimiz % 40 indirimin de takipçisiyiz" dedi.
İzmir’in Bayraklı ilçesinde üniversite kimya bölümü öğrencisi gencin internetten siparişle aldığı siyanürü ailesine “şerbet” diye içirmesi sonucu bu kişinin anne ve babası öldü, iki kardeşi ve kendisi hastaneye kaldırıldı.
İBB Meclisi'nde, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramında kentteki toplu ulaşım hizmetinin ücretsiz verilmesi kararı" oy birliğiyle kabul edildi.
Trabzonlu şarkıcı Apolas Lermi, seçim malzemesi olarak kullanmak için Trabzonlular ve Ekrem İmamoğlu için Yunan benzetmesi yapan AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya tepki gösterdi.
MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin davada mahkeme, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül hakkındaki davanın düşürülmesine, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında da ceza verilmesine yer olmadığına hükmetti.
Açlık grevindeki çocukları için Meclis’te oturma eylemi başlatan anneler, "Eğer bugün annelerin tülbentleri yerlerde sürükleniyorsa bu dünyanın ve insanlığın ayıbıdır. Buna rağmen suçlu aramıyoruz. Burada bir umutla bekliyoruz ama burada oturmaya devam edeceğiz" dedi.
Esenler Belediye Başkanı ve AKP İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu Ekrem İmamoğlu ve Trabzonlular için 'Yunan' benzetmesi İBB Meclisi'nde tartışıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin bazı memurları özel hizmetine aldığı ve Ankara İncek'teki villasında çalıştırılmak üzere görevlendirmelerde bulunduğu iddialarını Meclis gündemine taşıdı.
Üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Şule Çet’in geçen yıl Ankara’da bir plazanın 20. katından düşerek şüpheli bir şekilde yaşamını yitirmesinin ardından başlayan ve katil zanlıları Çağatay Aksu ile Berk Akand’ın yargılandığı davaya bugün devam edildi.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bugün saat 15.30'da basın açıklaması yapacak.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "ABD'nin endişeleriyle ilgili uzmanlar karar versin. Bitmiş bir anlaşma, ertelemeyi neden konuşalım? Erteleme ya da durdurma söz konusu değil" dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde terör eylemi gerçekleştirmek isteyen iki kişi güvenlik güçlerinin dikkati sayesinde son anda engellendi. DHKP-C ile ilişkileri bulunan iki kişi güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde çiftçi Nevzat Soysaldı, traktörüyle tarlasını sürerken, 2 bin 200 yıllık olduğu tahmin edilen Roma dönemine mermer lahit buldu.
Maltepe, Kadıköy ve Ataşehir'de sandıklarda usulsüzlük iddiasına ilişkin başlatılan tüm soruşturmalar, 3 ana soruşturma dosyasında birleştirildi.
CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, 2 yıl önce hizmetten kaldırılan Çukurova Mavi Trenini TBMM gündemine taşıdı.
Eski AKP milletvekili ve Karar yazarı Mehmet Ocaktan, AKP'nin YSK Temsilcisi Recep Özel için "Halis muhlis FETÖ'cü" ifadesini kullanmıştı. Özel, Ocaktan'a gönderdiği metinde 2012 yılında Fethullah Gülen'e yaptığı ziyaretin Adalet Bakanlığı’nın resmi bir programında gerçekleştiğini söyledi.
İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir sitenin istinat duvarı çöktü. Yıkılan duvarın altında kalan araçtaki 1 kişi ölürken 1 kişi de yaralı kurtarıldı
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK) tarafından açıklanan Şubat ayı işsizlik verilerini değerlendirdi.