Çanakkale'de 1985'te açılan, geçen yıl yenilenerek 2017-2018 eğitim öğretim yılı başında tekrar eğitim hayatına başlayan Şemsettin Fatma Çamoğlu Ortaokulu için yıl sonunda "açılış" töreni yapıldı. Seçim kampanyasına denk getirilen "açılış" adeta AKP'nin gövde gösterisine dönüştü
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akhisar'da iş dünyası, esnaf, muhtar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Hükümetin baskısı altında inim inim inleyen bir medya var. Onun için sizlerden isteğim YouTube'dan beni izlemenizdir, bunları paylaşmanızdır" dedi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobille ilgili olarak açıklama yaptı. Özlü, "Projenin temel parametreleri ortaya çıktı. 3,2 milyar avroluk bir yatırım yapacağız. 200 bin araç üretim kapasitesine ulaşacak bir tesis olacak. 5 model araç olacak" dedi.
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Karabük Kent Meydanı'nda halka hitap etti.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP Genel Başkan Erdoğan’ın Beştepe’de dün muhtarlara verdiği iftarda, TBMM Başkanlığı'nda görevli garsonlara yazılı emir olmaksızın hizmet verdirildiğini belirterek, bu konuya ilişkin soru önergesi verdi
Pazar günü Diyarbakır’da gerçekleşen AKP mitingi için, Kayapınar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Kızıl ile Yenişehir Müftüsünün gönderdiği AKP mitingine katılım talimatı dikkat çekti.
Başbakan Binali Yıldırım, YPG'nin Menbiç'ten çıkması için ABD ile yapılan mutabakatı değerlendirirken Barack Obama'nın başkanlığında da benzer sözler verildiğini hatırlattı ve "Ümit ediyorum bu yol haritası kazasız belasız işler" dedi.
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Türkkan, ellerine gelen anketlerde İyi Parti'nin hiç yüzde 16.8'in altına düşmediğini söyledi. Türkkan ayrıca, Karamollaoğlu'nun ikinci tura İnce kalırsa seçmenini İnce'ye oy vermeye götürmekte zorlanacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "CHP'nin iktidar olduğu tek parti döneminde 75 kişilik sınıflarda okuduk" sözlerine aynı dönemde aynı okulda okuyan Mustafa Paçal'dan yalanlama geldi.
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır’dan baba ocağı Bornova’da yoğun mesai. CHP Bornova İlçe Örgütüyle birlikte Çamkule, Merkez ve İnönü Mahallelerinden pazarcı ve çarşı esnaflarını ziyaret eden Sındır, Tuna Mahallesinde de hemşerilerine seslendi.
Eski Başbakan Yardımcısı ve SHP Onursal Genel Başkanı Prof. Dr. Erdal İnönü hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı televizyon programında FETÖ'cülerle İnönü'nün arkadaşlık seviyesinde ilişkisi olduğu iddiasına, Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü'den yanıt geldi.
Avusturya’nın cami kapatma kararına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Avusturya hükümetinin ideolojik tutumu evrensel hukuk normlarına, toplumsal uyum politikalarına, azınlık hukukuna ve bir arada yaşama ahlakına aykırıdır” dedi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 3'ü muvazzaf 23 asker hakkında gözaltı kararı verdi.
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, dün söylediği 'Adile Naşit'in ninni okuduğu Türkiye sizin için çok güzel olabilir ama bizim için tam bir kabustu' sözleri için "Adile Naşit'e bir şey söylemem mümkün mü?" açıklamasında bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Manisa'da iş dünyası ve esnaf odalarının temsilcilerine hitap etti.
Çağdaş Ses Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Ece Sevim Öztürk gece 02:30'da gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Öztürk'ün, avukatları ve yakınlarıyla görüştürülmediği aktarıldı.
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi üzerine açıklamalarda bulundu.
TSK'den yapılan açıklamada, Irak kuzeyindeki Zap, Hakurk ve Kandil'e yönelik hava harekatı düzenlendiği belirtildi.
İstanbul Üniversitesi'nde notları para karşılığında yükselttiği öne sürülen öğrenci işleri personelinin yargılaması sürüyor. Bir öğrencinin 38 dersin sınavlarına girmediği halde mezun olduğu iddia edildi.
Bir kadına twitter'dan "Sen çok mu kürtaj yaptırdın? Bu kadar bağırmanın nedeni bu mu?" diye mesaj atan Melih Gökçek'e tepki gösteren ve onun için açılan 'Edepsizsin Melih Gökçek' etiketine yorum yapan Eyüp Hanoğlu'na AYM'den müjdeli haber geldi.