CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP'nin yerel yönetimleri güçlendirecek 10 maddelik çağrısını açıkladı.
İstanbul Havalimanı'nda yaklaşık 2 ay önce koronavirüs (Covid19) nedeniyle durdurulan yurt dışı tarifeli uçuşlar, bazı ülkelerle karşılıklı olarak yeniden başladı. Uçuşlar ilk etapta Almanya, Hollanda, İngiltere'ye gerçekleştiriliyor.
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu ve 31 baro başkanı, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile bir araya geldi. Toplantıda, iktidarın baroların seçim sistemini ve yapısını değiştirme çalışması görüşüldü.
Milli Eğitim Bakanlığı, 'Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliği'nde değişikliğe gitti.
Bekçiler zor ve silah kullanma yetkisi veren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.
Sağlık Bakan Fahrettin Koca, doktorlara yönelik saldırılara tepki gösterdi.
Bugün, Cumhuriyet döneminin en önemli şairlerinden Özdemir Asaf'ın doğum günü.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alkoçlar Turizm ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında Konyaaltı Sahil işletmesi ile ilgili mahkemenin aldığı kararın Danıştay tarafından bozulduğuna ilişkin bir tebligat yapılmadığını açıkladı.
TBMM'de, Meclis Genel Sekreterliği'nin bulunduğu katta, bir personelde koronavirüs tespit edildi. Katta çalışanlara test yapıldığı öğrenilirken, personelde de görev değişimine gidildiği açıklandı.
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı çevrimiçi yeni bir buluşuma gerçekleştirerek, kentlerin ekonomik normalleşmesi için bütün imkânları zorlayarak kaynak yaratmaya çalıştıklarını belirtti
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, AnadoluJet'in yurt dışı uçuşlarının yarın başlayacağını duyurdu.
Türkiye'den kaçan FETÖ şüphelisi eski savcı Zekeriya Öz'ün 10 milyon doları aşan yatırım hesabı ortaya çıktı. Öz'ün, 17-25 Aralık operasyonundan bir gün önce de yüksek miktarda dolar satın aldığı belirlendi.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), kamuoyunda “Devrimci Karargah” adıyla bilinen davanın, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle meslekten çıkartılan hakimleri Murat Üründü ve Nurullah Çınar hakkında soruşturma izni verdi.
Prof. Dr. Levent Yamanel, "Normalleşme sürecini insanlar çok yanlış anladı bence. Bu süreç yeni bir normal aslında. Daha steril ve toplumdan mümkün olduğunca sosyal mesafeyi koruyarak geçirilecek bir süreç" dedi
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in annesi Kıymet Genç hayatını kaybetti.
Metropoll Araştırma, son anket çalışmasının sonuçlarını yayınladı.
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor.
Rus ve Türk askerlerin, Suriye’nin İdlib vilayetindeki M-4 karayolunda 16. ortak devriyelerini gerçekleştirdikleri belirtildi. 40 kilometrelik bir alanın denetlendiği devriye esnasında daha önce gidilmemiş bir yerleşim yerine kadar ilerlendiği kaydedildi.
İçişleri Bakanlığı son günlerde kamuoyuna yansıyan asker uğurlamaları görüntüleri nedeniyle 81 il valiliğini bir kez daha uyardı.
Tarihi Hasankeyf’te, ‘koruma’ altında olan 900 yıllık Küçük Saray’ı sızıntı nedeniyle su bastı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 AKP'li vekilin yaptığı suç duyurusu üzerine eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'u ifadeye çağırdı