İstanbul Valiliği'nden "Bu sabah saatlerinde yaşanan sis nedeniyle boğaz çift yönlü olarak 'Transit Geçiş Trafiğine' kapatılmıştır" açıklaması geldi.
8 Temmuz 2018'de Çorlu'da meydana gelen tren faciasında yaşamını yitiren Oğuz Arda Sel doğum gününde mezarı başında anıldı.
Başrollerini Tuğba Özay ve Çılgın Sedat'ın paylaştığı ve 3 Ocak 2020'de vizyona giren 28 oyuncunun rol aldığı 'Laz Kit' filmini Box Office Türkiye verilerine göre 3-5 Ocak tarihleri arasında sadece 27 kişi izledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak'ın başkenti Bağdat'ta Irak Dışişleri Bakanı Muhammed Ali El Hekim ile bir araya geldi. Görüşmeden sonra ortak açıklama yapıldı.
TMMOB logosuna yayımladığı haberde hakaret eden Yeni Şafak gazetesi tazminat cezasına çarptırıldı.
31 Mart'taki İstanbul seçimlerinin tekrarlanmasına gösterilen sebeplerden birisi olan, Büyükçekmece'deki usulsüzlük iddialarıyla ilgili davanın tek tutuklu sanığı da tahliye edildi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığından istifa eden Adnan Tanrıverdi’nin yönetim kurulu başkanı olduğu Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği’nin kongresinde ayrı bir anayasası, yönetim şekli, askeri gücü, yargısı olan “İslam Devletler Birliği” kurulması önerildiği ortaya çıktı.
İBB, Kanal İstanbul ile ilgili bilim insanlarının görüşlerinin ortaya konulması ve İstanbulluların bilgi sahibi olması için çalıştay düzenliyor. İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek çalıştayın açılış konuşmasını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak.
CHP, 'eşit ve adil olmayan düzenleme' olarak nitelendirdiği Değerli Konut Vergisi’nin de aralarında bulunduğu 3 vergi kanunu ile farklı kanunlara ilişkin 11 maddeyi Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı.
Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkanı Selami Aykut, son dönemlerde muhtarlıklarda her gün yüzlerce posta tebligatı biriktiğini ve bunların vatandaşa ulaştırılması noktasında büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. "Biz PTT'nin posta memurları değiliz" dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yoğun kar yağışı dolayısıyla yapılan çalışmaları anlatırken Melih Gökçek'e göndermede bulundu.
Sosyal medya paylaşımları nedeniyle hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasının yanı sıra 'mahkeme heyetine hakaret'ten soruşturma açılan Çorlu tren faciasında oğlunu kaybeden Mısra Öz Sel bugün ifade verdi.
FETÖ çatı davasının firari sanığı eski Koza İpek Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında olduğu 20 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Melek İpek'e toplam 12 yıl 8 ay hapis ve 104 bin lira adli para cezası verildi.
Dışişleri Bakanlığı, dün Yunanistan, Fransa, GKRY ve Mısır ile İtalya Dışişleri Bakanları’nın katılımıyla Kahire'de gerçekleşen Libya toplantısı sonrası yapılan açıklamaya tepki gösterdi.
CHP PM üyesi, İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi şair Cemal Süreya'nın ölüm yıl dönümü dolayısıyla paylaşımda bulundu.
Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV) 'İnsan Hakları, Demokrasi, Barış ve Dayanışma Ödülü' HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a verilecek.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentte, yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 9 milyon litre süt alımı için ihale açtı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Haber Global'de Erdoğan Aktaş'ın sunduğu programa konuk olarak katılacak.
Denizli’nin Bozkurt ilçesinde sabah saatlerinde Richter ölçeğine göre 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Çekmeköy İlçe Müftülüğü’nce düzenlenen, “Yedi Yaşındayım, Namaza Başlıyorum” programı kapsamında 300 ilkokul öğrencisi, velileri ile öğle namazı için camiye götürüldü. Uzman Psikolog Özge Şahin, 12 yaşından küçük çocuklara, dini kavramların anlatılmasının sakıncalı olduğunu söyledi
Çorum Belediye Başkanı AKP’li Halil İbrahim Aşgın’ın, videosunu çeken bir şahsa görüntüleri yayınlamaması için 1 milyon TL teklif ettiği iddia edildi.