loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Yeni bir siyaset anlayışı başlatıyoruz

Kılıçdaroğlu: Yeni bir siyaset anlayışı başlatıyoruz
Tarih: 26.10.2019 - 15:58
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Kartal'da Komşuluk ve Dayanışma Meydanı açılışında konuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Kartal'da Komşuluk ve Dayanışma Meydanı açılışında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in konuşmasından sonra kürseye geldi.

Kürsüde konuşan İmamoğlu  "Enerjimiz var bir de söyleyeyim gençliğimiz var, her şey güzel oldu daha da güzel olacak. Bundan sonra 39 belediye başkanı hepimizin. Sayın Genel Başkanımız dediği gibi partizanlığı bitireceğiz. Bazı ayrımlar olabilir, mesela en genç belediye başkanı kim ona bakıp ona yardımcı olunabilir. Güzel bir meydan olmuş yapımı süren bir kültür merkezi var, onu hep beraber el birliği ile yaparız. Bugün kent ormanı açılışını yaptık, herkesin yüzü gülüyordu" dedi. 

 "Haydarpaşa ve Sirkeci garlarını biz İstanbul halkı için istiyoruz. Benim şahsi bir talebim yok. Oğluma, kızıma, damadıma istemiyorum; 16 milyon İstanbul halkı için istiyoruz" diyen İmamoğlu  "Yanlış bir yola çıktılar, bir kez daha sayın Bakana yanlıştan dönülmesi için çağrıda bulunuyorum. Parti genel başkanlarının hepsinden destek istiyorum, katkı sunmalarını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan sonra söz alan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasında satır başları şöyle:

"Sizin huzurunuz için belediye başkanlarımız elinden geleni yapacak. Belediye başkanlarım ayrım yapmayacak herkese eşit hizmet edecekler. Belediye başkanlarımız harcadıkları her kuruşun hesabını verecek. Yeni bir siyaset anlayışı başlatıyoruz. Kavgadan uzak, halkına güvenen, yaşam tarzı, kimliği ne olaursa olsun, herkesi kucaklamak bizim görevimizdir. Hiç kimseyi ayırmayacağız. Belediye başkanımız ilk parkı yaptığımız yerde bizim oyumuz düşük dedi. İyi yapmışsın dedim. Kimseye kin ve öfke duymuyoruz. Kinle siyaset yapmıyoruz. Siyaset vatandaşa hizmet etme sanatıdır. Büyük kentlerde vatandaşlar enerjilerini meydanlarda boşaltırlar. Meydanladar sohbetler, konserler olur. 

Bir milyon 600 min metrekarelik bir orman İstanbullunun hizmetine açıldı. Baktım herkes gülümsüyor. Bizler gülümseyen insanların sayılarını arttıracağız.

İki belediye başkanımız da genç, enerjileri var. Belediye başkanlarımızın enerjileri bazılarını çarpabilir. Tüm engelleri aşacağız yeterki belediye başkanlarımıza destek verin.

İstanbul'un en genç belediye başkanına sahip olduğumuz için çok mutluyum"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları