loading
close
SON DAKİKALAR

Mustafa Yeneroğlu'dan Ahmet Davutoğlu'na destek

Mustafa Yeneroğlu'dan Ahmet Davutoğlu'na destek
Tarih: 08.12.2019 - 12:57
Kategori: Siyaset

AKP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Ahmet Davutoğlu'nun mal varlığı ile ilgili sözlerine destek açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni parti kurmaları beklenen Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na yönelik sözlerinin ardından dün yaptığı konuşmada Babacan ve Davutoğlu'na Şehir Üniversitesi üzerinden yüklenmişti.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erdoğan'ın sözlerine "Devlet adamlarının birinci derecede yakınlarının servetleri araştırılsın" ifadeleriyle yanıt vermişti.

Ahmet Davutoğlu’na ilk destek Bağımsız İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'dan geldi.

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Şehir Üniversitesi'ne daha fazla destek vereceğini vurgulayan İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"4 YIL BİR ŞEY DEMEYİN, ŞİMDİ ÇIKIP..."

İddia edilen sözde usulsüzlük olayıyla ilgili 4 yıl bir şey denilmeyecek ve gün gelecek, kendi başbakanımız ve en parlak bakanlarımız dolandırıcılıkla suçlanacak! Tam bir talihsizlik... İzahı siyasetse, olmaz olsun böyle siyaset. Şehir Üniversitesine desteğim dünden daha fazla.

Bu olay bile başlı başına gelinen trajediyi ortaya koymakta. Tam da şimdi Şehir Üniversitesi gibi tek amacı düşünen,sorgulayan,otoriteye eleştirel yaklaşan gençler yetiştirmek olan eğitim kurumlarına Türkiye olarak dünden çok daha fazla ihtiyacımız var. Üniform toplum kabustur!

1.PNG

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları