CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın TBMM Genel Kurulu’nda muhalefeti hedef alan konuşmasına “Fuat Oktay, Erdoğan’ın yardımcısı olmayı hak etmiş ama bu ülkenin cumhurbaşkanı yardımcısı olmayı hak etmiyor” sözleriyle yanıt verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi'nin toplu açılış töreninde konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin 'Aile Destekleri Sigortası Lansmanı'nda konuştu.
Uygur İnsan Hakları toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan İYİ Parti lideri Akşener, iktidarın sermaye kontrolü yapabileceği iddialarını değerlendirdi, uyarıda bulundu.
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, "Piyasada mal yoksa, TL her gün, her saat değer kaybederken bakkal, üretici, tüccar, market malı kaç liradan alıp-satacağını bilmiyorsa cezaları artırsan ne olur" dedi.
HDP eski Kars Belediye Başkanı ve eski milletvekili Ayhan Bilgen, partisinden istifa etti.
Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin, yatırımcılarla yaptığı toplantıda, ‘dış güçlerin ekonomik saldırıları’ iddiasının aksine “sorunun dış güçlerin saldırısından değil, ekonomik politikaya duyulan güvensizlikten kaynaklandığını” söylediği belirtildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte, hayatını kaybeden halası Güllü Özdoğan’ın evine giderek ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 14 Aralık 2021 Salı günü İstanbul programında Bakırköy'de Aile Destekleri Sigortası Lansmanına, Kadıköy'de toplu açılışlara ve bir tv kanılında canlı yayına çıkacak.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Öztrak, bugün ekonomide 12 Eylül Modeli uygulandığını belirterek, “12 Eylül askeri darbesinden hemen önce, yüksek devalüasyonlarla emek ucuzlatıldı. Darbeden sonra sendikalar tasfiye edildi. İşçinin sesi soluğu tamamen kesildi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankaları genel müdürleri ile görüşme yapacak.
CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana’da kurulu vagon ve lokomotif atölyelerinin Mersin’e taşınmasını meclis gündemine taşıdı
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, dolar kurundaki yükselişe dikkat çekerek, "Sorumlusu 'ekonominin kitabını yazdım' diyen yarı cehalet" yorumunda bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin "Başkent Yeni Otobüsler ile Buluşuyor" programında konuştu.
Tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Şikayet dilini, mağdur dilini, yardım isteyen dili terk edip kurucu iktidar misyonu ve özgüveniyle hareket etmek gerekir. Geleceğin Türkiyesi’nde AKP-MHP yoktur, bitmiştir onlar” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Aralık 2021 Pazartesi Saat:10.30'da Ankara Büyükşehir Belediyesi "Başkent Yeni Otobüsler ile Buluşuyor" Programına katılacak.
Aksoy Araştırma tarafından düzenli olarak yapılan Türkiye Monitörü araştırmasının 2021 Ekim ayı sonuçları açıklandı. Araştırmaya göre halkın en önemli sorunu hayat pahalılığı olurken, katılımcıların yüzde 76’sı ülkenin kötüye doğru gittiğini düşünüyor.
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Devletin kendisine vermiş olduğu Türk Lirasını gidip dövize yatırmak bir ahlaksızlıktır” dedi.
CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, “Çalışanların maaşlarından alınan vergi dilimlerinin kaldırılması ile ilgili konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.
CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, çocuğu için çöpten yiyecek çıkaran kadın videosunu paylaştı.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, AKP'li Numan Kurtulmuş'un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "TÜİK'e güvenmeyeceksin de filanca masada oturup içki içerken fikir söyleyen adamlara mı güveneceksin?" sözlerine yanıt verdi.