Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımla vatandaşları iki doz aşı olmaya davet etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bayram mesajı paylaştı.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Sınırda teröristlere tören düzenleyen bir zihniyet nasıl oldu da bir anda sınır ötesi terör avı başlattı.?
KKTC'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile KKTC'nin adada adil ve kalıcı bir çözüme ulaşılması için bugüne kadar her türlü samimi çabayı gösterdiğini belirtti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı mesajında, "Salgın henüz son bulmamış olsa da bu bayram diğer 3 bayramdan farklı. Artık aşı var" dedi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyaz Saray'ın, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki Hamid Karzai Havalimanı'nın korunmasını Türkiye'nin üstlenmeye devam etmesini istediğini, ancak bunun gerçekleşmesi için şartları olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Meclisi'nde açıklamalarda bulundu.
Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), 15 Temmuz’da İzmir Marşı’na saygısızlık eden, kendini devletin yerine koyan AKP’li ilçe başkanı ve sessiz kalan yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarımda giderek artan sorunları yok göstermeye çalışan Tarım ve Orman Bakanlığının yanlış yolda olduğunu belirtti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj paylaştı.
Kurban bayramı dolayısıyla videolu mesaj yayımlayan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm vatandaşlarımızı, artık 18 yaş üzerindeki herkesin istifadesine sunduğumuz aşı hizmetinden yararlanmaya davet ediyorum" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından partisinin Grup Başkanvekili Engin Özkoç da Türkiye’deki mülteciler hakkında açıklama yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından İngilizce ve Türkçe olarak yayımladığı mesajlarla dünyaya seslendi.
AKP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçimin zamanında yapılacağını belirterek, “Neden biz yeniden bir seçim kargaşasının içerisine Türkiye’yi sokalım? Seçime gidilmesi halinde Cumhurbaşkanımız kendi siyasi hayatını, siyasi ömrünü de bir anlamda azaltmış oluyor” dedi
Erdoğan'ın örtülü ödenekten yaptığı harcamalar Cumhurbaşkanı seçildiği günden bu yana katlanarak arttı. 6 ayda 1 milyar 348 milyon lira harcandı.
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, MHP'li vekil Tamer Osmanağaoğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef alan sözlerini nezaketten uzak, eleştiri dozunu aşan ve bir Milletvekiline asla yakışmayacak siyasi bir üslupta olduğunu söyledi.
CHP'li Murat Emir, Mehmet Soylu'nun firmasının 15 TL’lik bir ürünü SGK’ya 1000 TL’ye sattığını iddia etmişti. İnvamed – RD Global şirketinden iddialarla ilgili yazılı açıklama yapılmasının ardından Murat Emir söz konusu şirkete iddialarla ilgili fatura ve belge açıklaması için çağrıda bulundu.
CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, “Adana ve İlçelerinin sorunlarını Araştırma Önergesi vererek Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜGVA'nın düzenlediği kampın kapanış programına telefonla katılarak, gençlere mesaj gönderdi
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Bunun içindir ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk ezeli ve ebedi kardeşliğin eriştiği bu onur verici durumu ifade etmek için “Ne mutlu Türk’üm diyene” demiştir..
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada karşılıksız çek mağdurlarını gündeme getirdi.