CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni anayasa tartışmalarıyla ilgili olarak Cumhur İttifakı'na yönelik olarak "Otursunlar önce kendi aralarında anlaşsınlar. Söylemleri arasında 180 derece fark var" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyinde Pençe Kartal-2 Harekatı'nın devam ettiği Gara bölgesinde 13 yurttaşın öldürülmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gara bölgesinde bir mağarada öldürülmüş halde bulunan 13 yurttaş için baş sağlığı mesajı paylaştı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Covid-19 pandemi sürecinde iş yerleri kapatılan kafe, eğlence sektörü temsilcileri ile bir araya geldi
MHP, ‘dar ve daraltılmış seçim sistemine’ karşı çıkarken, AKP, büyükşehirlerde HDP’nin milletvekili sayısında azalma olacağı gerekçesiyle, ‘olabilir’ yaklaşımında.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Türkiye 19 yıldan beri güçlü bir istikrarla yoluna devam ediyor. Geçmişte bir ay sonrasını göremeyen Türkiye, bugün artık 2023'ü, 2053'ü konuşuyor ve uzay planlaması yapıyor. Uzaya dönük 9 ayrı hedef koyabiliyor" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vefat eden eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş için taziye mesajı paylaştı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ülkede yoksulluk ve işsizliğin ortadan kalkması için ekonomi politikalarının 180 derece değişmesi gerektiğini söyledi. Çözüm önerilerini açıklayan Kılıçdaroğlu, “AK Parti yoksulluğu bitirmek için değil, yoksulluğu yönetmek için çaba harcıyor” diye konuştu.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ″İnşallah Ay′a gidiyoruz″ sözüne fıkralı göndermede bulundu.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD ile yaşanan S-400 gerilimin ardından Patriot tedariği için de temasta olduklarını açıkladı.
Selahattin Demirtaş, 'Seçimin 2023’e kalmayacağını düşünüyorum. Tüm koşullar hükümeti erken seçime zorlayacaktır' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldıran 5 kişinin serbest bırakılmasına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.
Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde yaşayan ailelerinden haber almak amacıyla İstanbul’da Çin Konsolosluğu yakınlarında eylem yapan Uygur Türklerinin eylemi Ankara’da polis engeliyle karşılaştı.
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP yönetimine yönelik "gizli Tayyipçi" ithamında bulunan Memleket Hareketi lideri Muharrem İnce'ye yanıt verdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ndeki fakülte ek bina açılışında konuştu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, salgın sürecinde Türkiye’nen vatandaşlarına en az yardım yapan ülkelerin arasında bulunduğunu belirterek, “Erdoğan çıkmış, ‘Hazine milletimizin ve esnafımızın emrinde’ diyor. Damadın tam takır ettiği Hazine’yi milletin emrine versen ne olur?” dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, yeni anayasayla ilgili sürecin 4 aşamadan oluşacağını söyledi. Özkan, "Bu anayasanın ismi ‘Yeniden Kuruluş Anayasası’ olacak" dedi.
İYİ Parti lideri Meral Akşener Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programında açıklamalarda bulundu.
DEVA lideri Ali Babacan, AKP'nin kendilerinden çekindiğini belirterek "Uykularının kaçtığını düşünüyoruz" dedi. Babacan, HDP heyetine verdikleri mesajı da açıkladı.