CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.
CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı kongresini gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Ödülleri töreninde konuştu.
CHP, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik linç girişiminde bulunulan Çubuk’taki olaylara ilişkin rapor hazırladı ve İçişleri Bakanlığı aleyhinde savcılığa suç duyurusunda bulundu.
CHP Esenler İlçe Başkanlığı kongresini tamamladı.
Eski CHP milletvekili Aygün’ün iddialarını her iki taraftan da dinlediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, Yavaş’ın yasaları uyguladığını söyledi. Kanal İstanbul müteahhitlerini uyaran Kılıçdaroğlu, Tank Palet Fabrikası için “Erdoğan ailesi savunma sanayiini yönetmek istiyor” dedi.
CHP'de 37. olağan kongre süreci ilçe başkan seçimleriyle devam ediyor. Bugün İstanbul'da CHP Sultanbeyli ilçe başkanlığına Hayati Bozkaya seçildi.
CHP'de 37. olağan kongre süreci ilçe başkan seçimleriyle devam ediyor. Bugün İstanbul'da CHP Beylikdüzü ilçe başkanlığına Av. Turan Taşkın Özer yeniden seçildi.
CHP'de 37. olağan kongre süreci ilçe başkan seçimleriyle devam ediyor. Bugün İstanbul'da CHP Avcılar ilçe başkanlığına Erdal Nas yeniden seçildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, Meclis'ten geçen Libya ile askeri işbirliği mutabakatına ilişkin TBMM Genel Kurulu'nda konuştu. Çeviköz mutabakat muhtırasıyla ilgili olarak "İhvancı gruplar çocuklarımızın kanlarıyla kurtarılmaya çalışılıyor. Bunun için verecek canımız yok" dedi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinan Aygün'ün, sahibi olduğu Togo ikiz kulelerinin yargı kararıyla mühürlenmesi sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı rüşvet iddiasıyla suçlamasına karşı "Mansur Yavaş yalnız bırakılmamalı" dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Tip Denizaltı Projesi 1’inci Gemisi Piri Reis’in Havuza Çekme ve 5’inci Gemisi Seydialireis’in İlk Kaynak Töreni'nde konuştu.
Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, kibir sendromunun genelde siyasetçilerde görülen ve “Tanrısal Ego” olarak bilinen psikolojik bir rahatsızlık olduğunu kaydetti.
Özgürlük ve Dayanışma Partisi'nin (ÖDP) Ankara'da gerçekleşen 8. Olağanüstü Kongresi'nde 12 maddelik manifestonun okunmasının ardından isim değişikliği önerisi sunuldu. Partinin yeni isminin 'Sol Parti' olmasına karar verildi
CHP, 37. Olağan Kurultay takvimi çerçevesinde kongrelerini gerçekleştiriyor.
CHP grup başkanvekilleri öğrenim kredisi borcu bulunan öğrencilerin faizlerinin silinmesi, bundan sonra verilecek öğrenci kredilerinin faizsiz olarak verilmesi ve öğrenim kredilerinin öğrencilerin işe girişinden bir yıl sonra ödenmeye başlamasına ilişkin kanun teklifi verdi.
CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik iddialara ilişkin "Mansur Yavaş’ı hala hazmedemediler, her tezgahı deniyorlar" yorumunda bulundu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, ürettiğinden kazanamayan üreticilerin ve siftahsız dükkan kapatan esnaf ile sanatkarların Bağ-Kur prim ödemelerinde indirim ve kolaylık sağlanmasını istedi.
ÖDP, bugün 8. olağanüstü kongresini gerçekleştiriyor. Kongre, Ankara’da İMO Teoman Öztürk Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak.
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan, Sinan Aygün'ün rüşvet istemekle suçladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a destek geldi.