İYİ Parti düzenlediği 4. olağanüstü kongre sonrası Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu.
Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezi’ndeki makamında ziyaret etti.
Milli Savunma Bakanı Akar, ABD heyeti ile yürütülen görüşmelerle ilgili olarak, "Şu anda devam ediyor. Önümüzdeki saatlerde tamamlanmasını bekliyoruz. Toplantılar olumlu, oldukça yapıcı geçti" dedi.
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye’nin önüne sürekli olarak uzatmalar, oyalamalar, Türkiye’nin ulusal güvenlik kaygıları için alınması gereken ihtiyaçları sündürme dönük tavırlar söz konusu oluyorsa, Türkiye kuşkusuz burada kendi adımını kendi atacak kudrete sahiptir" dedi.
ABD Savunma Bakanı Mark Esper'in "Suriye'nin Kuzeyine yapılacak tek taraflı herhangi bir operasyon kabul edilemez. Ankara ile anlaşmaya varmayı umuyoruz" sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt geldi
AKP'li Bülent Turan, Kaz Dağları'nda yürütülen altın arama çalışmalarıyla ilgili olarak "Misafirlerimizin aklına, ‘2 yıldır ağaç kesilirken eylem yapmadık da kesim bittikten sonra eylem yapıyoruz, bugün eylem yapmanın ağaçlara faydası yok. Peki kime faydası var?’ diye sormak gelmedi mi?" dedi.
Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin gelecek 2 yılının kayyum döneminden kalan borçlarla kayıp hale getirildiğini söyledi. Maçoğlu, bunun çözümünün de dayanışmayla bulunacağını belirtti.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak MYK toplantısı sonrası kamuoyuna gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
11. Büyükelçiler Konferansı'nın açılışında konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ''Doğu Akdeniz'de Avrupa Birliği (AB) mahkeme gibi hareket edemez'' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Bursa Şehir Hastanesi açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Afrin'e, Cerablus'a, El-Bab'a girdik. Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz bunu Rusya ile de ABD ile de paylaştık" dedi.
İYİ Parti 4. Olağanüstü Kurultayı'nda yapılan seçimde Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri ve Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri belli oldu.
Kocaeli’nin Gebze ilçesinin AKP’li belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, düzenlediği basın toplantısında, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün MHP’lilerin istihdamı talebine olumlu yanıt vermesinin mümkün olmadığını belirtti.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Yeşilköy’de düzenlenen İstanbul Süryani Kadim Vakfı Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi Temel Atma Töreni’nde konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan'da 18. Ulusal, Kültür, Sanat ve Bal Festivali'ne katıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Artvin Şavşat'ta önce belediyeyi ziyaret etti, ardından ise halka seslendi.
İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, partisinin 4. Olağanüstü Kurultayı'nda konuştu.
İYİ Parti bugün 4. Olağanüstü Kurultay'ına gidiyor. “Bugün geleceğin ilk günü” sloganıyla yapılacak kurultayda, partinin en yetkili karar organı olan Genel İdare Kurulu'nun seçimi çarşaf liste yöntemi ile gerçekleşecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Artvin ve Ardahan'da ziyaret ve halk buluşmaları gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle ilgili çalışmalarda sona gelindiği belirtildi.
MHP lideri Bahçeli’nin İYİ Partililere yaptığı “geri dönün” çağrısı erken seçim söylentilerini beraberinde getirdi. Türkiye’de milliyetçi-muhafazakar siyasette “kim kimi eritecek” polemiği başladı.
Yavuz Ağıralioğlu'ndan boşalan İYİ Parti Grup Başkanvekilliğine İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu seçildi.