CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kocaeli'de yaptığı bir konuşmada CHP'li vekilleri kastettiği iddia edilen "Ulan ahlaksız" sözlerine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanlığı makamı bugün işgal altındadır" dedi.
CHP Gençlik Kolları'nın 15. Olağan Kurultayı'nda yapılan seçimde Emre Yılmaz 291 oy alarak başkanlığa seçildi.
İmambakır Üküş; CHP o kadar ilginç bir parti ki küresel sermayenin sözcüsü, neoliberal Kemal Derviş kontenjanından milletvekili ve Parti Meclisi üyesi olanlar bile hem “solcu” hem de "neoliberalizme” karşı. Parti Meclisinde 2 yıl boyunca hiçbir varlığı olmayanların bugün sesleri çıkıyor…
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amasya'da partisinin 6. Olağan il kongresi öncesinde vatandaşlara seslendi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için partisi tarafından düzenlenen kan bağışı etkinliğine katılarak kan verdi. Akşener, ÖSO ile ilgili soruları yanıtladı.
AKP ile MHP arasındaki ittifak görüşmelerinde ilk işbirliğinin 24 Mart 2019’daki belediye başkanlığı seçimlerinde yapılması ve bir bölümü muhalefet partilerinde olan illerde, hangi parti güçlüyse diğerinin aday çıkarmaması olarak değerlendirildi. AKP ile MHP arasındaki ittifak görüşmelerinde ilk işbirliğinin 24 Mart 2019’daki belediye başkanlığı seçimlerinde yapılması ve bir bölümü muhalefet partilerinde olan illerde, hangi parti güçlüyse diğerinin aday çıkarmaması olarak değerlendirildi.
CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi 28. Dönem Olağan Genel Kurulu'na katıldı.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili "Mehmetçik ve ÖSO'dan 20 şehidimiz var" ifadesini kullandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kurultayı'nda konuştu.
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ,"Bundan sonra Türkiye sadece söze bakmayacak, sözle beraber icraata bakacak. Şu ana kadar maalesef ABD yetkililerinin Türkiye'ye verdiği sözlerle arazideki icraatları birbirini tutmadı. Her icraat, verilen sözü tekzip etti" dedi.
AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, ÖSO için ‘Suriye’de yerli ve milli bir milis kuvvet’ dedi.
Denizli’de AKP'nin Merkezefendi İlçe Kongresi'ne katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Ben İçişleri Bakanı olarak söylüyorum, Azez’de, Cerablus’ta, Marel’de bugün kaymakamımız var, emniyet müdürümüz var, jandarma komutanımız var" dedi.
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, "FETÖ gibi hastalıklı yapıların devlete sızmasının alt yapısını hazırlayan da Atatürk sonrası baskıcı Peker'ci CHP aklıdır" iddiasında bulundu.
AKP ve MHP’den 6 kurmayın, seçim ittifakı ve yerel seçime yönelik yasal düzenlemeler için yaptığı çalışma 10 gün içinde liderlere sunulacak aşamaya gelecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Kocaeli Gençlik Kolları İl Kongresi'nde önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Bu sabah itibariyle 394 terörist etkisiz hale getirildi. 20 şehidimiz var. ÖSO ve Mehmetçik olmak üzere. İdlib'e yürüyeceğiz Allah'ın izniyle.' dedi.
Vatan Partisi, 2019’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimindeki adayını bugün Ankara’da yaptığı olağanüstü kurultayda açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın hedefindeki YPG için 'dinsiz, kitapsız, Allahsız terör örgütü' nitelemesini kullandı ve Afrin'de "394 teröristin etkisiz hale getirildiğini" açıkladı.
Eski AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, soysal medya hesabından “Hakkım haram olsun” başlıklı bir yazı paylaştı.
AKP, MHP’li olan Adana, Mersin ve Manisa’da kendi şansını yüksek görüyor. Bu nedenle ittifak masasında ‘her parti kendi adayıyla girsin’ görüşü konuşuluyor.
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Türkiye'deki faaliyetleri durdurulan Booking hakkında açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da, partisi tarafından düzenlenen Bilgi ve İletişim Teknolojileri Zirvesi'nde konuştu.