Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli’de erken saatlerde başladığı mesaisinde, arıtma tesisinin açılışını yaptı, köy köy gezdi, incelemelerde bulundu, halkı, esnafı ve muhtarları dinledi.
Genel Sağlık-İş Genel Başkanı Derya Uğur ve Genel Sekreter Gazi Çeliker, örgütlenme çalışmaları çerçevesinde Karabük’te temaslarda bulundu.
Alman Bild gazetesi, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın batılı büyükelçilere çıkışını manşetine taşıdı. Gazete, "Erdoğan’ın sert çıkışı sırasında TL, dolar karşısında düşüşteydi. Artık kendini kaybediyor ve bu yönetimle her şey olabilir diye endişe içindeyiz“ yorumunu yaptı.
Kas-Der Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Uygun’un yeğeni hayatını kaybetti.
Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, ‘Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin görevinden talimatla istifa ettirilen eski başkanı Melih Gökçek hakkında yaptığı suç duyurusu kapsamında ifadeye çağrıldı.
Bugün, Van'da 23 Ekim 2011 yılında meydana gelen ve Erciş ilçesinde büyük yıkıma neden olan 7,2 büyüklüğündeki depremin 10. yıl dönümü.
Habertürk gazetesi yazar Nihal Bengisu Karaca, AKP'li Mehmet Metiner'in "Cumhurbaşkanı parti genel başkanı olmamalı" sözlerine ilişkin, "Aynı şeyi söylediğim için bana 'terörist' demişti" hatırlatmasında bulundu.
Direniş çadırı kurmak isterken polisin sert müdahalesiyle gözaltına alınan 45 Boğaziçi Üniversitesi öğrencisinden 42'si serbest bırakıldı, 3'ü savcılığa sevk edildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 23 Ekim Cumartesi günü Aydın'da CHP Kadın Kolları'nın düzenleyeceği toplantıya katılacak.
Kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors (S&P), dünkü değerlendirmesinde Türkiye'nin kredi notunu değiştirmedi. Kuruluş, para politikasının öngörülemez durumda olduğuna dikkat çekti.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), bu yılın Mayıs ayına kadar 80 bin ile 180 bin sağlık çalışanının Covid-19 nedeniyle ölmüş olabileceğini duyurdu.
İSKİ, İstanbul'un su kaynaklarının doluluk oranını açıkladı.
İBB kasasından, 2010 ile 2018 yıllarını kapsayan 9 yıllık dönemde, 5’li çete olarak bilinen Cengiz, Kalyon, Limak, Kolin ve Makyol İnşaat’a yaklaşık 17 milyar TL ödendiği açığa çıktı.
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 6 yıl önce, 33 kişinin yaşamını yitirdiği IŞİD saldırısında karar açıklandı.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, F16 tedarikiyle ilgili, "Teknik çalışma başlatıldı. Süreci takip ediyoruz. Türkiye’nin güçlenmesi aynı zamanda NATO savunmasının güçlenmesi anlamına geliyor" açıklamasında bulundu.
ABD’de İkinci Bölge İstinaf Mahkemesi, Halkbank’ın bir kamu kuruluşu olduğu iddiasıyla yaptığı temyiz başvurusuyla ilgili kararını açıkladı.
Eski bir vakıf üyesinin “sızdırdığı” belgelere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yöneticileri arasında bulunduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) için dönemin Bitlis Vali Yardımcısı Salih Altun’un, “paralel terör örgütü” uyarısında bulunduğu ortaya çıktı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu'nda açıklamalarda bulundu.
Bir sokak röportajında konuşan ve bir fırındaki askıdan ekmek aldığını ifade eden yurttaş "Ülkede açlık yok, hükümetten memnunum" dedi.
Şükran Soner: Saray cephesinin söylemde seçimlerin zamanında yapılmasından şaşılmayacağı iddiasının bile gerçekçiliğinden çok, inadına sürdürüldüğüne bile inanılıyor.
Melih Aşık: Hayatımın en büyük yanlışlarından birini yaptığımı daha o ilk telefon görüşmesinde fark etmiştim ama geriye de dönememiştim.