Can Ataklı: Çünkü Türkiye’de çok alışılmış olan bir magandalık, medeni bir ülkede çok ciddi bir ceza ve ders niteliğindeki bir gerekçeli kararla sonuçlanmış.
Fransa’da yapılan araştırmaya göre, yaklaşık 420 milyon yıldır var olan Coelacanth cinsi dev balığın 100 seneye kadar yaşayabileceği bildirildi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’da partisinin Sincan ilçe binasının açılışında konuştu.
Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, ‘Babalar Günü’ ile ilgili bir mesaj yayınladı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "30 yaş üstü her yaştan gençler yarından itibaren randevu alabilirler" açıklamasını yaptı.
Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da meydana gelen, büyüklüğünü AFAD'ın 3,9; Kandilli Rasathanesi'nin 4,2 olarak açıkladığı depremle ilgili değerlendirmede bulundu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da bugün meydana gelen deprem hakkında açıklama yaptı.
Gazeteci Çağdaş Ulus, CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatına yapılan saldırının görüntülerini paylaştı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in “Başka Bir Tarım Mümkün” felsefesi doğrultusunda, kırsal bölgelerdeki üreticiye yönelik destekler artarak devam ediyor.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 18 Haziran itibariyle İstanbul’da bin 361 metreküp müsilaj temizlendiğini açıkladı.
İstanbul'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgını döneminde turizm sektörünü ayakta tutmak için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti.
DİSK Araştırma Merkezi’nin (DİSK-AR) hazırladığı rapora göre, en zengin yüzde 10’luk grubun ortalama geliri en yoksul yüzde 10’luk grubun gelirinin 15 katı olan Türkiye, Avrupa ülkeleri içinde gelir eşitsizliğinin en fazla olduğu ülke. Türkiye’de kadınların geliri de ortalama gelirin yüzde 17 altında.
İstanbul Sözleşmesi’nin yürürlükten kaldırılmasını protesto eden kadın örgütleri, Maltepe’de bir araya geldi.
'Hindistan varyantı' olarak bilinen Covid-19'un Delta varyantı baskın varyant haline geliyor.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan 2021 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Mustafa Sandal, Türkiye A Milli Futbol Takımı'na hazırladıkları şarkı için ücret almadığını açıkladı. Sandal, "Bu milli bir görevdir" dedi.
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Türkiye'yi "güvenli seyahat listesine" yine almadı.
Bilim Akademisi Üyesi ve İTÜ Jeoloji Mühendisi öğretim üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 26 Haziran’da ilk temeli atılacak Kanal İstanbul’un yapılmasının son derece riskli olduğunu belirtertti.
Cumartesi Anneleri, eylemlerinin bu haftasında Özgür Ülke gazetesi dağıtımcısı İsmail Ağaya’nın akıbetini sordu.
İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi, bugünkü manşetinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi.