HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Demokrasi Yürüyüşü kapsamında İstanbul’da siyasi parti ve demokratik kitle örgütlerini ziyaret ediyor...
AKOM, İstanbul’un batı ve kuzey ilçelerinde öğle saatlerinden itibaren etkisini gösterecek gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin önümüzdeki 5 gün boyunca etkili olmaya devam edeceği tahminini paylaştı.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için okullara maske gönderildiğini duyurdu.
Ülkeleri salgın riskine ve vaka sayılarındaki artışa göre değerlendirdiği bir liste paylaşan Almanya, Türkiye dahil olmak üzere 130 ülkeyi koronavirüs tehlikesi nedeniyle riskli bölgeler listesine dahil etti.
Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Şule Çet'in 29 Mayıs 2018’de, Ankara’daki bir plazanın 20. katından atılarak öldürülmüştü. İstinaf Mahkemesi'ne taşınan davada sanıklar hakkında verilen kararlar onandı.
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla düzenlediği Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde özel bir seçkide hazırlandı
Bu sabah hayatını kaybeden Deniz Gezmiş'in kardeşi Hamdi Gezmiş'in cenazesi 18 Haziran Perşembe günü toprağa verilecek.
CHP İzmir Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Kamil Okyay Sındır, genel kurulda görüşmeleri devam eden Torba Kanun üzerine yaptığı konuşmada AKP iktidarını hem usul hem esas yönünden uyardı, sakat bir Torba Kanunun yasalaştırılmak istendiğini belirtti.
Yüksek libidosuyla neslinin tükenmesini önleyen ve 800'den fazla kaplumbağanın babası olduğu tahmin edilen Diego adlı 100 yaşındaki dev Galapagos kaplumbağası, üreme programına katıldığı ABD'den, doğduğu topraklara geri döndü.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu.
DSÖ Türkiye Program Yöneticisi Prof. Dr. Toger Ergüder, "Türkiye'de ne yazık ki son 4 gündür vakalar artıyor ama dünyada tespit edebildiğimiz vakalar sadece buz dağının görebildiğimiz kısmı. Virüsü taşıyanların yüzde 80'i hiçbir belirti göstermiyor." dedi.
Koronavirüsünden kaynaklı bu sene geç tarihte yapılacak Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi okullar Burhaniye Belediyesi tarafından dezenfekte edildi.
AKP Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, icat ettiği yeşil top uygulamasının sona erdiğini duyurdu.
EPDK, BOTAŞ, Yargıtay Başkanlığı ve bazı okullar başta olmak üzere çalışanlardan mesaj yoluyla korona virüs salgını tedbirleri için bağış istenmesini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a soran CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen’in soru önergesi TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a takıldı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz 12 Haziran’da katıldığı bir TV programında, İstanbul’a, teknolojik uygulamalarla donatılmış 5 bin yeni taksi kazandıracaklarını duyurmuştu. İmamoğlu, bazı çevrelerden gelen “tehditvari” açıklamalara yanıt verdi.
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, saat 17.00'de video konferans yöntemiyle toplanacak.
AKP ve MHP, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin su ve kanalizasyon işleri için istediği 350 milyonluk borçlanma talebini reddetmiş, Mansur Yavaş konuyu yargıya taşımıştı. Mahkeme Yavaş'ı haklı bularak yürütmenin durdurulması kararın verdi.
Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Türkiye’yi ‘bölgesel barışın tehdidi’ olarak niteledi.
İBB WiFi, 20 Haziran Cumartesi kutlanacak olan “Dünya WiFi Günü” kapsamında, sınırsız ve ücretsiz olacak. İBB WiFi, normalde de kullanıcılara aylık 30 GB interneti ücretsiz sunuyor.
CHP'li Ayhan Barut, kıdem ve ihbar tazminatı ile sosyal hakkı bulunmayan TYP mağdurlarını gündeme getirdi
Bakırköy Çocuk Masası ve Çocuk Hakları Zirvesi Kalkınma Derneği Başkanı Ebrize Çeltikçi: Gelişim sürecimiz 27 yıldır kesintisiz devam etmektedir. Bu sürecin her evresinde çocuklara danışarak, onlara haklarıyla ilgili anne, baba ve öğretmenlerinin de dahil olduğu eğitim çalışmaları yaptık.