Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %12,62, aylık %1,13 arttı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un en eski köylerinden Sancaktepe’deki Paşaköy sakinleriyle köy kahvesinde bir araya geldi. Muhtar Şaban Korkut’tan yaşadıkları sorunlarla ilgili bilgiler alan İmamoğlu, köylülere “heyet” sözü verdi.
İstanbul Bakırköy’de çalıştığı metro şantiyesinde öğle yemeği olarak dağıtılan ekmek arası ıspanağı paylaştığı için işinden olan Bedirhan Aslan İBB'ye bağlı İstgüven A.Ş şirketinde güvenlik görevlisi olarak işe başladı.
Türk sinemasında her dönem çok izlenen filmlerin unutulmaz karakterlerinden biri olan usta oyuncu Kemal Sunal, yaşamını yitirişinin 20’nci yıl dönümünde anılıyor.
Atatürk Orman Çiftliği sınırları içerisindeki 250 bin metrekare büyüklüğündeki birinci derece doğal ve tarihi sit alanı da olan tarım arazisi, askeri alan statüsüne alındı.
Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın Vakıfbank yönetim kuruluna atanmasının ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün başkanlık yaptığı partisinin MYK ve il başkanları toplantılarında, kamuoyunda tartışılan İstanbul Sözleşmesi gündeme geldi.
AKP döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) AKP’lilere sağlanan ayrıcalıkların ardı arkası kesilmiyor. İBB iştiraki Kiptaş’ın, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve eski AKP milletvekili Harun Karaca’nın şirketine akaryakıt istasyonu fonksiyonlu arazi sattığı ortaya çıktı.
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal mdya hesabından 8 belediye başkanının AKP'ye geçtiğini duyurdu.
Şükran Soner: Bu yıl virüs aramıza duvarlar ördü, buluşamadık. Odamdaki farklı yıllarda çekilmiş, otobüslerin mola yerlerindeki fotoğraflara bakıp bakıp nerelerde, hangi duygular içinde olduklarını merak ediyordum.
Çiğdem Toker: Saray, hastane, yargı gibi büyük anıtsal yapılar ile şehir hastanelerinin ardından Rönesans Grubu böylece yol projelerinde de görünmeye başladı.
Can Ataklı: İktidar ve yandaşları bu çirkinliği, sanki muhalefet sürekli Erdoğan ve ailesine küfürler hakaretler yağdırıyor gibi sunmaya çalışıyor.
Hüsnü Mahalli: Hiç kimse cesaretle ya da minimumda etik kurallara uyarak “Hüsnü Mahalli dediğin ya da yazdığın yalandır” deme kibarlığında bulunmuyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, müzik ziyafetini bu kez sahillere taşıyor. Dünya ezgilerini Anadolu’nun müzikal zenginliğiyle harmanlayan “Müştemilat Kumpanya”, Temmuz ve Ağustos aylarında 9 ilçede 10 ayrı noktada “Sahilde Tango” konserleri verecek.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca 2 Temmuz 2020 Sağlık Bakanlığının Türkiye güncel verilerine paylaştı; Pandemi Koronavirüs Covid_19'dan bugün 17, toplamda 5.167 kişi hayatını kaybetti.
Sağlık Bakanlığı koronavirüs (Covid-19) raporu yayınladı.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, iktidara geldiklerinde Cumurbaşkanı Erdoğan'ın başkanı olduğu Varlık Fonu'nu kapatacağını açıkladı.
Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" kapsamında, bu hafta Karabük ve Aksaray'daki öğretmenlerle bir araya geldi. Video konferans yöntemiyle gerçekleşen toplantıları, binlerce öğretmenin yanı sıra aileleri de evlerinde takip etti.
Çoklu baro düzenlemesini protesto eden barolar, 3 Temmuz Cuma günü Ankara'da 'Büyük Savunma Mitingi' düzenleyecek.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye kenti İdlib'de inşa edilecek briket ev kampanyasına bağışta bulundu.
Bağlar Belediyesi'nin hesaplarına alacaklılar tarafından haciz konulduğu ortaya çıktı. Belediye, alacaklılardan kaçmak için tüm taşınmazlarını sattı. İddiaya göre, belediyenin belirlenen 5 milyon TL borcu bulunuyor.