CHP Bandırma İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir yemek düzenliyor.
Sanatçı Tarkan, ikinci kez baba oluyor.
Batman'ın Kozluk ilçesinde tekstil işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada işçilerden Mahsum Aksoy yaşamını yitirdi, 4'ü ağır 10 kişi yaralandı.
Rektör Erkan İbiş yönetimindeki Ankara Üniversitesi (AÜ) Sayıştay’ın tespitlerini bir adım ileri götürerek bütün üniversite hastanelerinin iflasın eşiğinde olduğunu açıkladı.
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, her yıl yaklaşık 50 sınav yapıldığını ve bu sınavlarda 200 ayrı test uygulandığını belirterek, "Gerçekleştirilen sınavlarda kesinlikle kâr amacı güdülmemektedir" dedi.
Türk-İş, ekim ayında açlık ve yoksulluk sınırı rakamlarını açıkladı. Buna göre dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 2.058 TL, yoksulluk sınırı ise 6.705 TL oldu.
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, yaptığı yazılı açıklamayla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun ilk günkü heyecan ve coşkuyla yurdun dört bir yanında kutlanacağını söyledi.
Türkiye, dün öğlen saatlerinde başlayan ciddi bir siber saldırı tehdidi ile karşı karşıya. Uluslararası siber güvenlik kuruluşlarının gerçek zamanlı siber saldırı haritalarına da yansıyan bu durumdan en çok etkilenen kurum ise Garanti BBVA’nın internet sitesi oldu.
Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, IŞİD ile iltisaklı oldukları tespit edilen yabancı uyruklu 20 şüpheli gözaltına alındı.
Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir ve Diyarbakır’ın da bulunduğu 10 baro yönetiminin Türkiye Barolar Birliği’ni (TBB) olağanüstü genel kurula çağırma hamlesi “şekil şartı”na takıldı.
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
İzmir'de bazıları 6 ile 7.2 büyüklüğünde deprem üretme potansiyele sahip 17 aktif fay bulunuyor.
Toplardamarların genişlemesi olarak tarif edilebilen varis, günümüzde yaygın görülen hastalıklar arasında yer alıyor.
Büyük Marmara Depremi'nin ardından kurulan Mahalle Afet Gönüllüleri (MAG), aradan geçen 20 yıla rağmen yeterli gönüllü sayısına ulaşamadı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir video paylaştı.
Milli Savunma Bakanlığı, 23 Ekim 2019'da çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu.
TÜİK’in Eylül ayı sonunda tek haneli oranlara indiğini açıklamasına rağmen halkın en yoksul kesiminin parasının büyük bölümünü ayırmak zorunda olduğu gıda harcamalarında son bir yılda yaşanan artış yüzde 36,9’u buldu.
Radyoloji uzmanlarına göre tıbbi görüntüleme cihazları klinik muayenenin yerini aldı. Türk Radyoloji Derneği Başkanı Prof. Tuncay Hazırolan’a göre, "tedavi yapmayı bilen ama tanı koymayı bilmeyen doktorlar çoğalıyor."
Çiğdem Toker: Bozkurt ile Ersoy'un ortaklığı Tektur ile sınırlı değil. KKTC'deki Elexus otelde de ortaklıkları var.
15 Temmuz’da komutanları rehin alan FETÖ timinde sadece bir sanığın evi aranmadı. O sanık, HSK Teftiş Kurulu eski başkanının kardeşi çıktı.
Can Ataklı: Maşallah, özellikle Ekrem İmamoğlu ne zaman camiye gitse, Kuran okusa, dua etse, bir bakıyoruz gizlice çekilmiş bir fotoğraf servis ediliveriyor.