Yazar Nalan Türkeli’nin, İstanbul’daki hayatları anlattığı romanı “Dilli Don” Dorlion Yayınevi’nden çıktı.
YSK'nin iptal kararı sonrası 23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi sahil şeridindeki belediyelerden İstanbul'da yaşayan vatandaşlara 'gelmeyin' mesajı geldi.
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu, YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesi üzerine bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "İstanbul seçimlerinin iptal edilmesi milyonlarca yurttaşın iradesine ve ülkemizin egemenliğine yönelik bir saldırıdır" denildi.
Çiğdem Toker: Sandık kurullarında kamu görevlisi olmayanların varlığı gerekçesi gerekçeyse: YSK kendi sorumluluğunda olan bir durum için nasıl olur da seçmen iradesini yok sayarak seçmeni cezalandırabilir?
Yılmaz Özdil: Akp'nin iktidara gelmesinde elbette pek çok faktör vardı ama, en büyük kitlesel motivasyon, mağduriyet duygusuydu.
Bekir Coşkun: Ama her türlü suçu işlemeyi göze almış bir iktidarın emrindeki bir YSK ile tekrar seçim nasıl yapılır?..
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, YSK'nın İstanbul seçimini iptal etmesine ilişkin açıklama yaptı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İstanbul seçimlerinin yenilenmesine ilişkin, "Biz AK Parti olarak YSK'nin verdiği tüm kararları bugüne kadar saygıyla karşıladık. 23 Haziran'da yapılacak seçimde kararı İstanbul halkı verecek ve milletin iradesine saygı duyulacak" dedi.
CHP’nin YSK Temsilcisi Mehmet Hadimi Yakupoğlu, İstanbul'daki bütün ilçelerde seçimlerin iptal edilmesi için Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvuruda bulunacaklarını bildirildi.
Can Ataklı: Yine muhalefet hakkında 15 Temmuz’daki gibi soruşturmaların benzerlerinin açılmasının gerektiğini de yazıyor bu tetikçi yazarlar.
Hüsnü Mahalli: Sürekli yanlış yapanlar, insanların gönlünü kıranlar ve sonuçta sürekli beddua edilenler er ya da geç hesap verir ve bedelini öder. İ
31 Mart'ta Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Necdet Gökçınar, 23 Haziran seçimlerine ilişkin açıklama yaptı.
İran, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Çin ve Rusya Büyükelçilikleri'nin 2015 nükleer anlaşma gereği durdurduğu nükleer faaliyetlerine tekrar başlayacağını duyurdu.
Artan fiyatlarla alışveriş sepetini değiştiren tüketici, dışarda yemeyi kesti, evde daha fazla vakit geçirmeye başladı. Giyim harcamasından vazgeçti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesinin ardından partisinin yetkili kurullarıyla arka arkaya olağanüstü toplantılar düzenleyerek, izlenecek yol haritası konusunda görüşleri aldı.
Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi, Ekrem İmamoğlu'na sosyal medyadan destek veren sanatçıları hedef alan skandal bir paylaşım yaptı. Safi daha sonra gelen tepkiler üzerine hesabını korumaya aldı.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Planlı, programlı çalışma zamanı. Yendik yine yeneceğiz" dedi.
CHP'nin önceki dönem 40 il başkanı, CHP'nin grup toplantısı sonrası CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğu'nu ziyaret ettiler. CHP'li 40 il başkanı iptal edilen İstanbul seçimleri için görev talep ettiler...
İstanbul Barosu, YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesine ilişkin bir açıklama yayınladı.
Şahin Mengü; Yüksek Seçim Kurulu’nun verdiği bu karar elbette Türk demokrasi tarihine bir karar leke olarak geçecektir ama, bu olaya salt iç siyaset açısından bakmak büyük bir yanlış olur. Bu karar diş siyaset açısından da sorunlar yaratacaktır.
Hakan Tahmaz; 24 Nisan sabahı darbecilerin kazandığı Türkiye’de uyanmak istemeyen herkes bir dizi başka münazaraları şimdilik erteleyip, darbecileri püskürtmek isteyenlerle buluşan bir yola girilmelidir.