Adana'nın Seyhan ilçesinde oy kullanmaya gelen iki grup arasında kavga çıktı. Polis havaya ateş açarak tarafları ayırdı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, hükümet ve Cumhurbaşkanı’ndan Malatya’da müşahitlerinin öldürülmesi olayının üstünün kapatılmamasını istedi.
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, oyunu, doğup büyüdüğü baba ocağı Bornova’da Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi’nde 1225 nolu sandıkta kullandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu telefonla arayarak taziye dileklerini iletti.
Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu’nda oyunu kullanan komedyen Cem Yılmaz, hakkında çıkan 'sandıkta eğlenceli anlar yaşattı' haberleriyle ilgili açıklama yaptı.
Büyükşehirde yaşayan 4 kişilik bir aile, yeme içmeden yol ücretine, aylık market alışverişinden fatura ve kiraya kadar günlük en az 178.5 TL harcamak zorunda kalıyor. Asgari ücretin 2 bin TL olduğu Türkiye’de yalnızca aylık ortalama kira, elektrik, doğalgaz, su ve telefon faturalarının toplamı 1525 TL.
Okmeydanı Piripaşa İlköğretim Okulu ve çevresinde CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş hakkında sabah saatlerinde asılsız iddialar içeren broşürler dağıtıldı.
ABD'nin uluslararası siyasette yalnızca ültimatom ve yaptırımları kullandığını söyleyen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Washington'ın diplomatik cephaneliğinde başka bir araç kalmadığını belirtti.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5.0 büyüklüğünde, Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde de 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi.
Tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçmenlere seslenerek, "Oyunuzu mutlaka kullanın ve sayım bitene kadar da sandığa sahip çıkın lütfen. Güzel sonuçları akşam hep birlikte, keyifle izleyelim" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Üsküdar Saffet Çebi Okulu'nda oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yaptı.
Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesine bağlı Bozbağlar Mahallesi’nde muhtar adayları arasında çıkan kavgada 2’si ağır 14 kişi yaralandı.
Ukraynalı seçmenler, 39 adayın yarıştığı ve 29 milyon 767 bin seçmenin oy kullanacağı devlet başkanlığı seçimi için bugün sandığa gidiyor.
CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek oyunu Konyaaltı ilçesinde kullandı.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oyunu kullandı.
İstanbul'un Çekmeköy ilçesine bağlı Merkez mahallesinde ailesi ile yaşayan Halim Borak, seçime saatler kala seçmen kaydının olmadığını öğrendi. Eşi, kızı ve kaydının silindiğini söyleyen Borak, YSK sistemine girdiğinde de 5 kişinin kaydının yaşadığı evde olduğunu öğrendi.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, oyunu İstanbul Yeşilköy'deki Halil Vedat Fıratlı İlkokulu'nda kullandı.
CHP'nin Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Tuna Soykan oyunu kullandı.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerinde oyunu kullandı. Bahçeli, "Cumhur İttifakı'na oy verdim" dedi.
Suriye'de teröristler tarafından Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye yapılan havanlı saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker ise ağır yaralandı.
Millet İttifakı’nın CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, oyunu seçimlerin barış ve kardeşlik içerisinde geçmesi dileğiyle kullandı.