Yılmaz Özdil: Temel bir gün kendi tekstil markamı kuracağım, ismini de Temel ile Hamsi koyacağım demiş.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'yi 1-0 yendi...
İmambakır Üküş; Haluk Koç'un CHP'nin "kurumsallaşma" için örgütlere yer alması yalnızca bir "mali disiplin" olayı değildi. Haluk Koç CHP içinde parti içi mücadelenin zorluklarını en iyi bilen isimlerden ve bunun zorluklarını yaşayan isimlerden birisiydi. Bir ilde, ilçede örgütün kirada olmasının yarattığı sorunları en iyi bilenlerden birisiydi. Örgütün kirada olmasının getirdiği "sorunları" ve yarattığı "bağımlılıkları" en iyi bilenlerdendi. "Kurumsallaşmayla" birlikte artık bu sorunlarda aşılmış oldu; oluyor...
Bayram tatilinin ilk gününde, yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 19 kişi hayatını kaybetti, 91 kişi yaralandı.
Ticaret Bakanlığı, son dönemdeki kur artışı ve diğer gelişmelerden reel sektör temsilcilerini korumak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Nefes Kredisi'nde üçüncü faza geçilmesi için çalışma başlatıldığını bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçerli oyların tamamını alarak, 1380 oyla yeniden AKP Genel Başkanlığına seçildi.
Prof. Dr. Korkut Boratav, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Mısırlı-Fransız Marksist sosyal bilimci Samir Amin üzerine bir yazı kaleme aldı.
İtalya'nın Cenova kentinde A10 otoyolundaki Morandi Köprüsü'nün bir kısmının çökmesi nedeniyle ölenlerin sayısı 41'e yükseldi.
Yemen'de Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun düzenlediği ve çoğu çocuk 50 kişinin hayatını kaybettiği saldırıya, dünyaca ünlü aktör Jim Carrey'den tepki mesajı geldi.
AKP'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'ndeki tüzük değişikliği ile 24 Haziran seçimlerinde yapılan siyasi parti seçim ittifakı tüzüğe girdi.
Bedelli askerliğe müracaatını tamamlayıp, banka dekontunu askerlik şubesine vererek başvurusu kabul edilenlerin ilk 3 dönemine ait celp planlaması hazırlandı. Bedellide ilk silah altına alma 15 Eylül tarihinde gerçekleşecek.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek "Sıradan vatandaş, elindeki doları, dövizleri bozduruyor. Peki, dolarla milyarlık ihale alan yandaşlardan hangisi elindeki dolarları bozdurdu? Sevgili diktatör, şimdi söyle bakalım: Kim döviz baronlarıyla hareket ediyor?” diye sordu.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yerel seçimlerin öne alınmasının mümkün olmadığını söyledi.
CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, hazırladığı raporda, AKP’nin iflas eden tarım politikaları sonucu yalnızca Trakya’da satılık çiftlik sayısının 124 olduğuna dikkati çekti.
CHP'nin siyasi partiler ve örgütle bayramlaşması Kurban Bayramı'nın 2. günü yapılacak.
Türkiye Emlak Bankası, 'Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi', kısa adıyla 'Emlak Bank' olarak yeniden faaliyete başlayacak. Yönetim Kurulu'nda alınan kararla Emlak Bank Genel Müdürlüğü'ne, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Deniz Aksu atandı.
AKP'nin yeni MKYK'si belli oldu. 50 kişilik listede 29 yeni üye var. Yeni MKYK'de Berat Albayrak, Bekir Bozdağ, Süleyman Soylu ve Abduhhamit Gül gibi isimler yer almadı.
Süper Lig'de Galatasaray ile Göztepe arasında yarın oynanacak maç nedeniyle bazı yollarda trafik akışı sağlanamayacak.
"Black Sea Championship" yat yarışı nedeniyle İstanbul Boğazı'ndaki gemi geçişleri çift yönlü olarak askıya alındı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, New York Times'ta yer alan bir habere tepki göstererek, bunun gazetecilik olmadığını ifade etti.