Eğer basın ile ilgili bir kanun düzenlemesi yapılacak ise aynı hata tekrarlanmadan bu kez basın meslek örgütleriyle birlikte hazırlanmalıdır.
AFAD'dan yapılan açıklamada; Meydana gelen sel ve su baskınları nedeniyle, Düzce Üçköprü Mevkii’nde 1 kişi, Kastamonu Küre İlçesi İkizciler Köyü Mevkiinde 1 kişi olmak üzere 2 vatandaşımız kayıp, arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca açıklamasında; Hasta 37 yaşında, bağışıklık sistemi yetersizliği var. Kendisi tecrit edilmiş durumda. Temaslı takibi yapıldı, başka bir vakaya rastlanmadı.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Ekonomi Masası heyeti ile birlikte Ankara Toptancı Hali’ni ziyaret etti. Öztrak, “Hükümet, ‘bir uyusak’ diyor. Vatandaş, ‘şu kabustan bir an evvel uyansak’ diyor. Vatandaş, ‘şu kabustan bir an evvel uyansak’ diyor.
LGS sonuçları sorgulama ekranı 2022: LGS sonuçları açıklandı!
Resmi Gazete'de yayımlanan 29 Haziran 2022 Çarşamba yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Yazgülü Aldoğan; Kadına siyasal haklarını tanıyan ilk ülkelerden biri olan laik Türkiye Cumhuriyeti’nde hâlâ göstermelik bir bakan, göstermelik bir vali, göstermelik birkaç müdür. Kadının adı da yok, iktidarı da.
Barış Terkoğlu; İstihbarat ile Diyanet’in, din ile devletin, sembolik gecede yanyana olması tesadüf değil. Zira Türkiye, adı FETÖ ya da başka bir şey olsun, cemaat görünümlü oluşumların devletle ilişkisini yıllardır tartışıyor.
Orhan Bursalı; Türkiye, 2020’de, dünya imalat sanayisinde yaratılan katma değerin sadece yüzde 1.02’sini üretiyor. Çin yüzde 28.5’ini, Kore yüzde 3’ünü üretmiş.
Can Ataklı; Ama ne garip değil mi, Erdoğan’ın ağzından çıkan her cümleyi anında emir kabul edip yerine getiren AKP milletvekilleri nedense idam konusunda kıllarını bile kıpırdatmıyorlar.
Melih Aşık; Halkın sevgilisiydi. O da halkı çok sevdi. Özellikle gençleri. Son ekran konuşmalarından birinde öğrencilerin sözcülüğünü yapıyor, “Neden yeterli öğrenci yurdu yapmıyorsunuz?” diye hükümete çıkışıyordu.
AFAD'dan Yapılan açıklamaya göre; Hekimhan ilçesinde meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İktidara Yeşilçam göndermesi ile; '6 ay ömrünüz kaldı, ne yapmak isterseniz yapın..' dedi.
Uzmanlar artan elektrik faturaları sonrası vatandaşlara elektrikte tasarruf etmek için saat 22.00 – 06.00 arasında elektrikli aletleri çalıştırın önerisinde bulunuyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş Başkanlığında Ankara Büyükşehir Belediyesi "3. Yıl 110 Projenin Temel Atma, Açılış ve Tanıtım Töreni"ne katıldı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İktidarın, İsveç ve Finlandiya nezdinde herhangi bir somut gelişme olmaksızın attığı bu imza, maalesef ülkemizin çıkarlarıyla bağdaşmayan bir tavizdir." dedi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde olduğu kadar çevre ilçelerde de ekmek satış büfelerini yaygınlaştırmaya devam ediyor.
İSKİ Genel Müdür Vekili Dr. Şefik Başa, Günlük 13.000 m3 atık suyu Küçüksu Arıtma Tesisine gönderecek olan İstavroz Atıksu Tünelinde sona gelindiğini duyurdu.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’ne katıldı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya’daki NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Abdullah Bayram, Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı.