İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Bu bayram da esnafımıza destek, zorda kalan vatandaşlarımıza nefes olalım. Bakkallarımızda, kasaplarımızda borçlu İzmirli bırakmayalım" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma sürecini fırsata çevirdi. Büyükçekmece'de yer alan TÜYAP Üst Geçidi, kullanım olarak ömrünü tüketmesi ve D100 kara yolu İstanbul istikametinde yer alan şeridi üçten ikiye düşürerek trafiği yoğunlaştırdığı için kaldırıldı.
İSKİ sosyal medyadan İstanbul'daki su kaynaklarında son durumu paylaştı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, pandemi sürecinde yürütülen kampanyada ihtiyaç sahipleri için bir ayda 20 milyon TL toplandığını açıkladı.
Burhaniye Belediye Başkan Ali Kemal Deveciler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Turhan ve Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Gökhan Mit ile birlikte ilçede yapılan düzenlemeleri inceledi.
İBB, Eylül 2019’da başlatılan Bayrampaşa, Esenler, Güngören, Zeytinburnu ve Fatih‘te yaşanan su baskınlarına son verecek, Ayvalıdere Yağmursuyu Tüneli’nin kazı çalışmalarını tamamladı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aynı işi yapan sendikalı personel arasında ücret dengesini sağlamak için Belediye İş Sendikası İzmir Şubeleri ile ek protokol imzaladı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kentteki yeşil alan sayısını artırmak ve hatıra ormanları oluşturmak için başlattığı ‘‘Yeşilin Başkenti’’ kampanyası yoğun ilgi görüyor. Devam eden kampanya için satın alınan yaşam paketi tutarı 1 milyon TL’yi geçti.
CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, idari yargı kararıyla iptal edilen Bursaray Emek-Şehir Hastanesi hattının yeniden ihaleye çıkarılacağını hatırlatarak, doğru yapılmadığı mahkeme kararıyla ortaya çıkan bu ihalenin iptali nedeniyle devletin zarara uğrayıp uğramadığını, ihalenin iptaline yol açan kusurların giderilip giderilmediğini sordu.
İBB Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Akıllı Şehir Müdürlüğü, İPA, BİMTAŞ ve EY tarafından gerçekleştirilen çalıştayda 200’den fazla katılımcı ile pandemi süreciyle birlikte değişen kent yaşamında teknolojinin etkin kullanımını tartıştı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hıdrellez'le ilgili paylaşımda bulundu.
İSKİ, İstanbul'un su kaynaklarının doluluk oranlarını açıkladı.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yönetiminde video konferans yöntemi ile gerçekleşen toplantıya katıldı. Başkan Ömer Günel, toplantıda yaşama geçirdikleri projeler ve pandemi döneminde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'nın hakkında ön inceleme başlattığını duyurduğu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında paylaşım yaptı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, bal üretimini artırmak için Gündoğmuş’un Gelesandra Yaylası’nda Arı Yetiştiricileri Birliği’ne Arı Otu (Faselya) tohumu desteği verdi.
Geçtiğimiz yıl sınava girecek öğrencilere online sınav ve tercih dönemlerinde ücretsiz rehberlik desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi bu yıl da Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrenciler için online ücretsiz deneme sınavı hazırladı.
İBB, yıllardır bekletilen bir projeyi aha hayata geçiriyor. Yoğun trafik akışında yer alan ve ekonomik ömrünü tamamlayan Unkapanı Kavşağı yenileniyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı 30 personel 14 araç ile birlikte bu süreçte de kentin birçok noktasında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına toplam 100 ton besin desteği sağlanacağını açıkladı.
Marmara’da yayılımı süren deniz salyasına (müsilaj) karşı devlet birimleri bir araya geldi. Yapısından dolayı deniz yüzeyi temizleme tekneleriyle ortadan kaldırılması mümkün olmayan deniz salyasına karşı İstanbul İl Tarım Müdürlüğü koordinesinde İBB ve Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi, çözümü sahada araştırıyor.
İSKİ, İstanbul'un su kaynaklarının doluluk oranını açıkladı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla, tam kapanma döneminde evlerinden çıkamayacak vatandaşlara Ramazan Bayramı öncesinde moral vermek amacıyla mobil konserler düzenlenecek.