HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.08.2025 20:41
İBB soruşturmasında itirafçı olan Aziz İhsan Aktaş'ın ev hapsi kaldırıldı
İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı. Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuklanıp etkin pişmanlıktan yararlanarak ev hapsi şartıyla serbest bırakılan Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsi kararı kaldırıldı.
-
05.07.2025 04:03
Adana BŞB Başkanı Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere gözaltında!
Aziz İhsan Aktaş’ın “örgüt elebaşı olmakla” suçlandığı soruşturmada; suç örgütünün, belediye başkanları ve belediyelerin üst düzey yöneticilerine rüşvet verip ihaleleri organize ettiği iddia ediliyor.
-
01.07.2025 21:54
AKP iktidarı yolsuzluktan yine sınıfta kaldı
Çiğdem Toker: Avrupa Konseyi Yolsuzluğa Karşı Devletler Grubu, üst düzey bir heyet Türkiye’yi, tavsiyelerine tam olarak uymaya davet etti. Bu tavsiyeler; yolsuzluğu önleme ve milletvekilleri ile yargı ve savcılık teşkilatı arasında dürüstlüğü güçlendirme.
-
25.06.2025 06:13
Ali Babacan: Biz ekonominin durumunu Londra’ya, New York’a değil esnafa, çiftçiye, emekliye soruyoruz
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Yeni Yol grubunda yaptığı konuşmada yüksek enflasyona ilişkin şu mesajı verdi: “Mehmet Şimşek ve Cevdet Yılmaz, kaşıkla biriktirmeye çalıştıklarınızı kepçeyle götürüyorlar.”
-
19.06.2025 18:16
İBB soruşturmasında ASOY inşaatın sahibi ve çalışanları etkin pişmanlıktan yararlandı; yeni 2 kişi gözaltına alındı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklu bulunan ASOY inşaatın sahibi ve çalışanları etkin pişmanlık kapsamında ifade verdi. İfadesi alınan 5 kişiden 4'ü adli kontrol şartı ile tahliye edildi.
YAZARLARIMIZ
























