HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.07.2025 08:29
İBB'den sonra İzmir Büyükşehir'e operasyon: Eski Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İl Başkanı dahil çok sayıda kişiye gözaltında!
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı "İZBETON AŞ'de, taşeron şirketler eliyle yolsuzluk yapıldığı" iddiası üzerine soruşturmayı başlattığı öğrenildi.
-
27.06.2025 00:07
Bakan Uraloğlu yanıldı mı, yanıltıldı mı?
Çiğdem Toker; AB Türkiye Delegasyonu, benzerine pek rastlanmamış bir açıklama yaptı. Uraloğlu’nun üzerine söz söylediği; İBB’nin yaptırdığı metro hattında AB kredisinin sağlandığına, bu kredinin de yerinde kullanılmadığına dair haberleri yalanladı.
-
26.06.2025 14:00
Erdoğan'dan İBB operasyonu çıkışı: Koskoca partiyi bir avuç 'ikbal avcısının' ihtiraslarına esir etmiş durumdalar!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, CHP içindeki kurultay davası ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'mutlak butlan' kararı çıkması durumunda partinin başına geçebileceği tartışmalarını değerlendirdi.
-
25.06.2025 12:10
Müsavat Dervişoğlu: Yalanla ve talanla yarattığınız TEK ADAM rejiminiz ile; Devleti şirkete, vatanı pazara, milleti ırgata çevirdiniz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Bilinsin ki Türk milleti destansı tarihinin her döneminde olduğu gibi yıkım, çözülme ve parçalanma rüyası görenlere geçit vermeyecektir!
-
25.06.2025 09:17
Dünya genelinde yaklaşık 1 milyar, Türkiye’de yaklaşık 20 milyon erişkin obezite ile mücadele ediyor
Türkiye %32’lik oran ile Avrupa’da obezitenin en yaygın görüldüğü ülke olarak kabul ediliyor. Obezitenin son 30 yılda sadece erişkinlerde değil, çocuklarda da 4 kat artmış olduğu gözlemleniyor.
YAZARLARIMIZ