HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.04.2026 09:48
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 14. oturumu görüldü: oturumda tutuklu sanıkların tahliye talepleri alınıyor!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 14. oturumu 1 Nisan 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
01.04.2026 09:15
Mahmut Arıkan; Ülkenin tapusunu NATO’ya mı verdiniz?
Mahmut Arıkan, bugün birçok işletmenin ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirterek, vergi borçları, SGK primleri, kamuya olan tüm borçları kapsayan adil ve sürdürülebilir bir yapılandırmanın derhal hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
-
31.03.2026 10:07
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 13. oturumu görüldü: Savcı 7 kişinin tahliyesini istedi!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 13. oturumu 31 Mart 2026 Salı bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
27.03.2026 14:47
Özgür Özel, 150 ülkeden 250 gence seslendi: 100 yıl sonra bir kez daha ülkenin kurucu partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi bir otoriter baskıcı rejime karşı mücadele ederek, direnerek başarmak üzere!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Gençlik Örgütü Dünya Kongresi’ne katıldı, 150 ülkeden 250 gence seslendi.
-
26.03.2026 21:10
ASAL Araştırma sordu; Bu Pazar bir milletvekili genel seçimi olsa oyunuzu hangi siyasi partiye verirsiniz?
ASAL Araştırma ve Danışmanlık Şirketinin Mart ayında 2000 kişi ile yaptığı son ankette, Bu Pazar bir milletvekili genel seçimi olsa oyunuzu hangi siyasi partiye verirsiniz? diye soruldu.
YAZARLARIMIZ

























