HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli: Siyonist eşkıyalık dürte dürte, ite ite ABD’yi İran’a saldırtmıştır. Müzakereler kisvesiyle İran’a tuzak kurulmuştur!
Devlet Bahçeli: Hamaney’in ölümünden sonra MOSSAD ajanlarının yıkıntılar altındaki anlık görüntüleri kayda alarak Netenyahu’nun ofisine göndermesi dehşet uyandıran bir organize saldırganlığın göstergesi değildir de nedir?
-
01.03.2026 12:22
Putin, İran’ın Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney’in öldürülmesine dair mesajında: Bu, insan ahlakı ve uluslararası hukukun tüm normlarının alaycı bir şekilde ihlaliyle işlenmiştir!
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Hamaney’in öldürülmesi nedeniyle İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’a taziyelerini ilettiği mesajı, Kremlin tarafından yayımlandı.
-
27.02.2026 21:42
ABD-İran görüşmelerinde üçüncü tur tamamlandı: Gelecek görüşmenin yeri ve tarihi belli oldu
İran ile ABD arasında Cenevre’de Umman’ın arabuluculuğunda yürütülen nükleer müzakerelerin üçüncü turu sona erdi. Görüşmelerin ardından taraflardan gelen açıklamalar, diplomatik süreçte temkinli bir iyimserliğe işaret etti.
-
27.02.2026 11:30
DEM Parti İmralı heyeti ile DEM Parti, Öcalan'ın yeni mektubunu Türkçe ve Kürtçe okudu: Kürtsüz Türk, Türksüz Kürt olmaz; yeni bir siyaset dönemine kapı açılıyor!
Abdullah Öcalan'ın mesajı okundu; Çağrımız sadece Türkiye’de değil Ortadoğu’da bir arada yaşama sorununa ve ürettiği kriz haline çözüm bulma amacını taşıyor. Bütün gadre uğramışların var olma ve kendilerini özgürce ifade edebilme haklarını savunuyoruz.
-
25.02.2026 18:17
Müsavat Dervişoğlu: Yeniden ısıtılan 'İmralı statüsü' tartışması sadece bir hukuk meselesi değil, bir egemenlik sorunudur
Bu tartışma masum değildir. 'İmralı'nın statüsü' diye bir şey yoktur. İmralı, Türkiye Cumhuriyeti'nin hükümranlık sahasında bulunan, üzerinde Türk bayrağı dalgalanan bir cezaevidir." dedi.
-
24.02.2026 07:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
YAZARLARIMIZ

























