HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.02.2026 18:17
Müsavat Dervişoğlu: Yeniden ısıtılan 'İmralı statüsü' tartışması sadece bir hukuk meselesi değil, bir egemenlik sorunudur
Bu tartışma masum değildir. 'İmralı'nın statüsü' diye bir şey yoktur. İmralı, Türkiye Cumhuriyeti'nin hükümranlık sahasında bulunan, üzerinde Türk bayrağı dalgalanan bir cezaevidir." dedi.
-
25.02.2026 18:07
Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’na destek veren siyasi parti gruplarına yaptığı ziyaretlerin sonuncusunu AKP Grubuna yaptı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, Genel Başkanvekili Efkan Ala ve AK Parti Grup Başkanvekilleriyle görüştü.
-
24.02.2026 10:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
-
24.02.2026 07:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
-
21.02.2026 18:49
76. Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı ödülünü Sarı Zarflar kazandı, Berlinale Jüri Büyük Ödülü ise Emin Alper'in Kurtuluş filmine verildi
76. Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı ödülü, İlker Çatak'ın yönettiği Sarı Zarflar'a gitti. Juri Büyük Ödülü'nü ise Emin Alper'in yönettiği "Kurtuluş" filmi kazandı.
-
18.02.2026 11:16
Erdoğan'dan Valilere; devlet bizde yalnızca idari bir teşkilatlanmayı ifade etmez. Aynı zamanda kudret, saadet, şefkat ve merhamet gibi anlamları da ihtiva eder!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Valiler Buluşması programına katılarak bir konuşma yaptı.
-
18.02.2026 11:00
CHP TBMM Gurup Başkanvekili Gökhan Günaydın: Türkiye Gıda Enflasyonunda OECD Şampiyonu
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Ramazan ayı öncesi derinleşen ekonomik krizi verilerle gözler önüne sererken, parti içi ayrılık iddialarına sert bir dille son noktayı koydu.
YAZARLARIMIZ

























