Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı şikâyetçi oldu: 6 yaşında imam nikâhı ve tecavüz!
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, TBMM Genel Kurulunda, bakanlığının 2023 yılı bütçesine ilişkin konuşmasında, Türkiye'nin ülkesini sahiplenen, donanımlı muhteşem bir gençliğe sahip olduğunu söyledi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Sadece kamuoyunda siyasi taraftarlığa uygunluk esasları bakımından tartışılan bazı davalar nedeniyle hakim ve savcılarımızı yargılamak, hüküm vermek büyük bir haksızlık." dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Ey yüce milletimiz; şahit olun: Üzerine bombalar yağmış bir Meclise gaziliği yakıştıramayan bir Genel Başkanın size vadettiği ancak siyaset üstü dostları tarafından mandacılıkla yönetilen bir ülke olabilir." dedi.
Örs ile AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında yumruklaşma oldu. Işık’ın elindeki yüzük nedeniyle başından yaralanan Örs hastaneye kaldırıldı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 6 Aralık 2022 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin gelişmesine, kalkınmasına, büyümesine yaptıkları katkılar için kuruluşundan bugüne TİSK bünyesinde gayret göstermiş herkese teşekkür etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve İBB Bakan Danışmanı Doçent Dr. Gökhan Günaydın; "İBB, ahırlar / meralar boş kalmasın, tarlalar betonlaşmasın diye canla başla çalışıyor."
Türk Yıldızlarına ait F-5 tipi bir uçağımız kuş çarpması sonucu motorlarının durması nedeniyle Konya’da kaza kırıma uğramıştır.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, 18 organize suç çetesini kapsayan toplam 502 hedefe yönelik "Silindir" kod adlı operasyon başlattıklarını duyurdu.
Ardahan, Iğdır, Ağrı, Van ve Bitlis çevreleri ile Erzurum'un doğu, Kars ve Muş’un güney ve batı çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı; Yapılan incelemeler sonucunda 227 AK Parti'li, 234 CHP’li, 86 MHP’li, 11 İYİ Parti, 120 de diğer belediyelerin görevlileri hakkında soruşturma izni verildiğini görüyoruz.
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu’nda, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi üzerindeki görüşmelere başlandı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 5 Aralık 2022 Pazartesi yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Cumhuriyet Halk Partisinin “İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması”, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gençlik Buluşmaları” kapsamında Şanlıurfa’da gençlerle bir araya geldi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa Abide Kavşağı’nda düzenlenen, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı.
Söz konusu iddiaların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Demirtaş, "Benim siyaset ile ilgili ne bir ilgim ne de isteğim yok. Şu anda teknokrat olarak kalmak istiyorum" dedi.
TMMOB Maden Mühendisleri Odası, "Mühendis asgari ücreti, sosyal güvenlik hakkıdır" diyerek belirlediği Maden ve Cevher Hazırlama Mühendisliği Asgari Ücret Tarifesi’nin uygulanması için bir imza kampanyası başlattı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 3 Aralık 2022 Cumartesi yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü, dünya genelinde engelli haklarına ve sorunlarına dikkat çekilmek için ilan edildi.