Çorlu Tren Katliamı'nın 2. yılında aileler Uzunköprü Tren İstasyonu'nda bir araya geldi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "UNESCO Dünya Kültür Mirası İstanbul Kara Surları’nı kurtarıyoruz" dedi.
Yargıtay Birinci Başkanlık Kurulu, 13, 19, 20, 21 ve 22. hukuk daireleriyle 17, 18 ve 20. ceza dairelerinin kapatılmasını kararlaştırdı.
Üsküdar Belediyesi Harem’den Küçüksu’ya kadar, Üsküdar Sahil Hattı’nda çekirdek yemeyi yasakladı.
Sel felaketinde 6 kişinin can verdiği Bursa’da, Büyükşehir Belediyesi’nin harcama kalemleri gündeme geldi.
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor.
Sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında “Cumhurbaşkanına alenen hakaret” suçundan 4'er yıl 8'er aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
AKOM yaptığı açıklamada bunaltıcı sıcakların 8 Temmuz Çarşamba günü yerini rüzgarlı ve yağışlı havaya bırakacağı beklentisini paylaştı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminden sonra kurulan 15 Temmuz Derneği ile arasındaki protokolü sonlandırdı.
Esenyurt'ta yapılan denetimlerde normalden çok fazla yolcu aldığı belirlenen bir minibüste tam 42 kişi çıktı. Geçtiğimiz günlerde yine Esenyurt'ta yapılan bir denetimde 14 yolcu alması gereken bir minibüsten 37 kişi çıkmıştı. Minibüse 14 yerine 42 yolcu alan minibüs şoförüne para cezası kesildi.
Sakarya'nın Hendek ilçesinde havai fişek patlamasının yaşandığı fabrikanın sahibi Yaşar Coşkun, MÜSİAD Genel Başkanı ve şube başkanlarının katıldığı yemekli toplantının AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla organize edildiğini açıkladı.
Uzunköprü-Halkalı seferini yapan yolcu treninin Tekirdağ'ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Köyü'nde devrilerek 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı facianın üzerinden 2 yıl geçti.
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Başhekimi ve Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekai Kutlubay, "Belediyelerin kullandığı ilaçlara karşı direnç gelişmesinden dolayı sineklerin sayısında inanılmaz bir artış var. Sinekler mevcut ilaçlara karşı dirençliler. Mevcut ilaçlar bunları öldürmüyor" dedi.
Youtube'da 'Tüylü Mikrofon' adlı kanalın uzattığı mikrofona konuşan bir genç, "O kadar kendimden kısmama rağmen iyi bir hayat yaşayamıyorum. Et yiyemiyorum ya, et. Et nedir? Karnımı doyuramıyorum" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen yıl ağustos ayında İstanbul’daki sağanağın ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu “İstanbul’u sel götürüyor, beyefendi tatilde” diyerek eleştirmişti. Erdoğan’a tepki gösterene bir yurttaşın başı dertten kurtulmadı.
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde bombalanan Ankara’nın Gölbaşı İlçesindeki merkeze, Polis Özel Harekât 15 Temmuz Şehitler Anıtı yaptıracak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.
Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasının sahibi 2 kişi, patlamaya ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
TÜİK, 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü nedeniyle doğum ve evlilik istatistikleri açıkladı.
Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), Hamza Yerlikaya hakkında Vakıfbank Genel Müdürlüğü’ne dikkat çeken bir başvuru yaptı.
Twitter'da yapılan ve tepki toplayan "Darbeye yeltenirlerse, Nevşin benim, Berna benim, Feyza Altun benim. Canan'ı ben almam. Aklınızdan bile geçirmeyin, şimdiden söyleyeyim" şeklindeki paylaşım hakkında takipsizlik kararı verildi.