İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Pendik'te ziyaretlerde bulunacak.
Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garı ihalesinden İBB’nin elenmesine ilişkin olarak, "Bu süreci sıradan bir şekilde takip edeceğimizi düşünenler gözlerimizdeki inanca baksınlar ve 23 Haziran’ı hatırlasınlar" dedi.
İstanbul Merter'de E-5 yolu üzerinde kaba inşaatı tamamlanan ancak bir süredir çalışmaların durdurduğu inşaat halindeki bina, sahiplerinin 18 derslikli okul yaptırması karşılığında tamamlanabilecek. İmar planı değişikliği, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nce oy çokluğuyla kabul edildi.
Mehmet Ayvalıtaş Fadime Ana Gençlik Ve Dayanışma Vakfı (MAFAV), Mehmet Ayvalıtaş'ın ölümüne ilişkin davanın duruşmasına çağrı yaptı.
Ankara'da üst solunum yolu enfeksiyonu tedavisi gördüğü hastanede vefat eden yazar Nuri Pakdil, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.
Kırıkkale'de Emine Bulut'un (38), eski eşi Fedai Varan (43) tarafından 10 yaşındaki kızları F.B.V.'nin gözleri önünde adım adım ölüme götürülmesi, mobese kamerasına yansıdı.
İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezinin Çocuk İşçiliği Çalıştayı'nda, çocuk işçiliği ile mücadele vurgusu öne çıktı.
Haydarpaşa Dayanışması, garın ihalesinden İBB'den devre dışı bırakılmasını protesto etti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi, Hamidiye Su ile ilgili açıklama yaptı.
Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Atatürk ve cumhuriyet düşmanı Fatih Tezcan ile paylaşımlarıyla alay konusu olan Tuğçe Kazaz'a tepki gösterdi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci garlarına ait depo alanlarının ihalesinin İBB yerine, eski İBB çalışanının sermayesi 10 bin TL'ye kurduğu şirkete verilmesine tepki göstermişti...
Hâkim tarafından duruşma salonundan çıkarıldığını ileri süren avukat Sida Yıldız, “Bir anlık dalgınlıkla ayağı kalkmayı unuttum” dedi.
Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhcu Haydarpaşa Garı ihalesinin Okçular Vakfı’na verilmesine tepki gösterdi.
Uluslararası Af Örgütü, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine düzenlediği askeri operasyon sırasında, “savaş suçu işlendiğini” iddia etti. Af Örgütü'nün açıklamasına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt geldi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni bir yönetmelikle, kentsel dönüşüm alanlarında teminat ve tamamlanamayan inşaatlarla ilgili kararlar alındı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeye göre Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da sağanak yağış bekleniyor
Yunanistan'ın, kaçak yollarla girdikleri ülkede geçirdikleri trafik kazasında yaralanan Afganistan, Pakistan ve Sri Lanka uyruklu 22 kaçak göçmeni, yaralı halde Meriç Nehri üzerinden 'geri itme' yöntemiyle Türkiye’ye gönderdiği iddia edildi.
Lüleburgaz'da konuşan İlker Başbuğ, "Yüzyılın en büyük trajedisi Suriye'de yaşanıyor. Millet olarak yapmamız gereken tek şey şudur; Türk Ordusu'nun arkasında olacağız, destek olacağız" dedi.
Hazine Bakanlığı, bütçeye aşırı yük getireceği gerekçesiyle konu hakkında adım atılmasının şimdilik mümkün olmadığına karar verdi
TBMM’ye sunulan 2020 bütçesinin detayları, yurttaşı “zorla tasarruf”a zorlayan hükümetin bol keseden harcamaya devam edeceğini gösterdi. Bunun yükü ise yine halka ödetilecek.
Hüseyin Avni Önder, genç yaşına Okçular Vakfı Genel Müdürlüğü, AKP İstanbul Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ve neredeyse tüm kamu kurumlarına danışmanlık hizmeti veren Hezarfen adlı şirketin sahipliğini sığdırdı.