Türkiye İşçi Partili 7 gencin Ankara Bahçelievler’de katledilmesinin üzerinden 41 yıl geçti.
İstanbul'da etkili olan yağmur ve beraberindeki kazalar trafiği felç etti. Saat 08.44 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 71 seviyesine ulaştı.
Soma'da 5 yıl önce işten atılan ve tazminatları ödenmeyen madencilerin Ankara’ya yürüyüşü Manisa Valiliği’nin talimatıyla 3 gündür engelleniyor. İşçiler, “Ya paramızı verecekler ya da yolu açacaklar” diyerek mücadelelerini devam ediyorlar.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İBB AKOM’un verilerine göre, İstanbul’da bu gece kuvvetli yağmur ve fırtına bekleniyor. İBB birimleri, oluşabilecek olumsuzluklara karşı hazır halde bekletiliyor.
Osman Kavala'nın tutuklu bulunduğu, 16 kişinin yargılandığı Gezi Davası'nın 3. duruşması 8-9 Ekim'de Silivri Ceza İnfaz Kurumları’nın karşısındaki duruşma salonunda görülecek.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dünyanın önde gelen şirketlerinin sahip ve üst düzey yöneticilerini bir araya getiren, “İntercontinental Chapter IC Toplantısı”nda konuştu.
Adalet Bakanlığı'nın Türkiye'deki kan davalarına ilişkin hazırladığı rapora göre, en çok kan davası cinayetleri sırasıyla Diyarbakır, Şanlıurfa ve İstanbul'da işleniyor. Son yıllarda Ankara, İzmir, Aydın ve Samsun da ilk 5 il arasına girdi.
Üst düzey bir Türk yetkili, "Türkiye büyük olasılıkla ABD'li askerler operasyon bölgesinden çekilene kadar bekleyecek" diye konuştu.
KESK, DİSK, TMMOB ve TBB yöneticileri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.
YSK'nin 31 Mart İstanbul seçimini iptal etmesi nedeniyle 3 ay arayla iki kez İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimleri sonrasında 806 bin farkla oturduğu başkanlık makamında 100 günü geride bıraktı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Onuncu Yıl Marşı ve Lüküs Hayat Opereti’nin bestecisi Cemal Reşit Rey'i ölümünün 34. yıl dönümünde paylaştığı mesajla andı.
Gözaltına alınan altı Alman vatandaşından dördünün adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi. Diğer iki kişi hakkında kararın ise ilgili mahkeme tarafından bu hafta içinde verilmesi bekleniyor.
FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki yapılanmasına yönelik soruşturmada gözaltına alınan emekli Albay İbrahim A., itirafçı oldu. İbrahim A, rütbesini Fethullah Gülen'in taktığını söyledi.
ABD'nin "Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik düzenleyeceği operasyona katılmayacağız" açıklamasının ardından YPG'nin de bağlı olduğu SDG'den açıklama geldi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fox Tv'de canlı yayında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.
Prof. Dr. Cem Say bugün Özlem Özdemir ile evlendi.
Çorlu'daki tren faicasında hayatını kaybeden 9 Yaşındaki Oğuz Arda Sel'in adı Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşayacak.
ABD’nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı'nın Dışişleri Bakanlığı’na çağrılmasının ardından ABD Ankara Büyükelçiliği'nden 'Söz konusu hatadan üzüntü duyduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz' açıklaması geldi.
“Büyük Ekoloji Mitingi”ne katılmak üzere dün akşam saatlerinde yürüyüşe başlayan “Kaz Dağları İstanbul Dayanışması Gönüllüleri” gözaltına alındı. İfadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldılar.
Kamu kurumlarını denetleyen ve eksikliklerini rapor halinde duyuran Sayıştay’ın da denetime muhtaç olduğu ortaya çıktı.
AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu Ezidilerin Cema Bayramı dolayısyla bir mesaj paylaştı.