Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu; “Kırsalda çalışan bütün kadınların ve gençlerin sosyal güvenlik primini devlet ödeyecek. Dolayısıyla siz zamanı gelince emekli olacaksınız. Sosyal devlet size en büyük güvenceyi verecek”
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile birlikte Manisa’da akşam mitinginde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, 2 Mayıs'ta Ağrı ve Van'da miting yapacak.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu; 'Depremlerde yüzlerce hayatı kurtaran kahraman madencilerimize üstün çabalarından ötürü teşekkür etmek için onlarla 1 Mayıs’ta Zonguldak'ta buluştum.'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs'ta Zonguldak, Bartın ve Manisa'da miting yapacak. Kılıçdaroğlu'na Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş eşlik edecek.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Millet İttifakı’nın İzmir mitinginde konuştu; 'Hakça bir paylaşım için, adil bir ekonomik düzen için, gerçek anlamda orta direği ayağa kaldıracak bir düzen için biz, size söz veriyoruz.'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Beyaz ve mavi yaka emekçilerine seslendi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın İzmir mitinginde, “Biliyorum ki İzmir, istibdada karşıdır. 13. Cumhurbaşkanı’mız Sayın Kılıçdaroğlu olacak. İnşallah biz de çok iyi bir oy alacağız.
Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu; “Saraylarda 4 yerden, 5 yerden, 6 yerden aylık alanlar var. Onları da keseceğim. O 5 yerden, 6 yerden aylık alanları kapının önüne koyacağım.”
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimine 15 Gün kala Millet İttifakı İzmir mitinginde bir araya geldi.
CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın deprem bölgesindeki enkaz kaldırma çalışmalarıyla ilgili asbest uyarısı yaptığı açıklamasını alıntıladı ve destek verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, 30 Nisan'da saat;15.30'da İzmir'de Millet İttifakı liderleri, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile miting yapacak
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan vatansaşların en büyük sorunu “Kiralar” çıkışı.
Kemal Kılıçdaroğlu; "Kul hakkı yemedim, kul hakkı yedirmeyeceğim. 27,5 yıl devlette çalıştım. Siyasete girdiğim gün, bütün malvarlığımı kamuoyuna açıkladım. Neyim varsa bu. Alın teriyle kazandım.”
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Isparta’da Millet İttifakı mitinginde konuştu: “Herkesin Hukukundan Emin Olduğu Bir Türkiye’yi Ortaya Çıkartacağız.”
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda siyasilere seslenerek “Bu kirli dile son verilsin” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Nisan'da Kayseri ve Isparta'da miting yapacak.
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Habertürk'te Serap Belet ve Kürşad Oğuz'a açıklamalarında bulundu; Seçim ilk turda biter. Gençlere güveniyorum. 3 ayda Avrupa'ya vize kalkacak.'
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, “Bay Kemal'in Tahtası-5. Çok hazırız sevgili halkım! Yaşama sevincinizi o kadar hızlı geri döndüreceğiz ki, inanamayacaksınız.”
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Giresun’da: “Sözüm Söz; 4 Doların Altına Asla Düşmeyecek Bu Fındık” dedi.
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kocaeli’de miting düzenledi.