Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun Erzurum’da maruz kaldığı taşlı provokasyonun hemen ardından bu akşam Twitter hesabından “Erzurum olayları” notuyla yayınladığı videoyla sert tepki gösterdi.
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yayınladığı videoda; “Tarihi İpek Yolu’nu canlandıracağız. Yani Türkiye’yi, Çin’e bağlayacağız.
CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ne Batı ne Doğu, bu Türk'ün Yolu” notuyla yayınladığı videoda
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova’da düzenlenen mitingde toplumu tehdit eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye cevap verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çorum’da “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” mit6inginde konuştu.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu; Ankara’nın göbeğinde ülkücü hareketin en dürüst ve en düzgün bir akademisyenini katlettiler. Sinan Ateş’in katillerini bulacağım, kulaklarından tutacağım ve yargıya teslim edeceğim.”
CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu: “15 Mayıs’ta Göreve Gelir Gelmez, Çay Fiyatı En Az 15 TL Olacak.”
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu; Mersin güzel bir kent, kadim bir kent Mersin. Mersinliler de çok güzel. Diyorsunuz ki, ‘Tarım Kredi Kooperatiflerine üyeliği olan çiftçilerin, üyelik tarihinden itibaren sigortalı sayılması’.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, 5 Mayıs'ta Mersin ve Muğla'da miting yapacak.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Kamu. Memurlar." başlıklı yeni bir video paylaştı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Milli Savunma Sanayii" başlıklı yeni bir video paylaştı.
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Niğde'de yurttaşlara seslendi. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'na, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti.
Tutuklu HDP Eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, avukatları aracılığı ile yaptığı sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklamasında bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, 4 Mayıs'ta Niğde ve Denizli'de miting yapacak.
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam sosyal medya hesabından, ‘Bay Kemal’in Tahtası’ isimli seçim kampanyası videosunun altıncısını paylaştı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan en kısa video: "Bugün Dünden Daha Fakirsen sebebi Erdoğan. İyi Akşamlar"
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu: “Demokrasiden yana oy kullanacağız. Alın terinden yana oy kullanacağız. Türkiye için oy kullanacağız. Alın terinden yana oy kullanacağız, emek harcayandan yana oy kullanacağız”
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, 3 Mayıs'ta Sinop ve Ordu'da miting yapacak.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile evinin mutfağında kamera karşısına geçti.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu: Sığınmacı konusu, asla ama asla ırkçı bir zemine taşınmayacak. Sorun zaten, bir ırk sorunu değil. Bizim sığınmacı sorunumuz, temelde bir kaynak sorunu.”
Kemal Kılıçdaroğlu: “Belediyeden atılan 306 işçi kardeşim var, onların tamamını görevlerine iade edeceğim tamamını. Nerede bir adaletsizlik varsa adaletsizlikle mücadele etmek benim boynumun borcudur.”