Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye, "Sürekli muhalefeti eleştirip suni gündem yaratarak suçunuzu kamufle etmek yerine gerçekle yüzleşin ve o sinkaflı dilinizi ortağınızı ikaz etmek için kullanın" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Çağdaş Gazeteciler Derneği 2018 yılı Başarılı Gazeteciler Ödül Törenine katıldı.
AKP Genel başkanı ve Cumhur İttifakının adayı Binali Yıldırım bugün birlikte Eski Kağıthane Belediye Başkanı Fazıl Kılıç'ın Annesi Hatun Kılıç'ın cenazesine katıldılar...
MHP'yi takip eden gazetecilerle iftarda buluşan Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bahçeli, Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu'na destek açıklaması yapan Cem Yılmaz'ı eleştirdi.
AKP kulislerinde, İstanbul’da büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinin iptaliyle büyük riske girildiğini düşünenlerin olduğu iddia edildi. Bu kesim, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu şu anda seçime gidilmesi durumunda 5 puan fark atarak seçimi kazanacağını savunuyor.
Sultanbeyli Belediyesi CHP'li Meclis üyeleri, Sultanbeyli Belediyesi Meclis Başkanlığı’na verdikleri önergede belediyenin meclis toplantılarının canlı yayınlanmasını istedi.
CHP seçmene hem doğduğu memleketi üzerinden hem de yaşadığı semt üzerinden ulaşarak iki ayrı koldan kampanya yürütecek. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’da yapılacak çalışmalara ilişkin “Büyük İstanbul İttifakı” tanımlaması yaptığı belirtildi.
YSK darbesi ile mazbatası elinden alınan seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarın KKTC'ye gidiyor.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak CHP Genel Merkezi'nde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bugün saat 15.00'da basın açıklaması yapacak.
HDP Sözcüsü Günay Kubilay, "6 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleştirilen Saray darbesi ne ise, bizim 6 belediye başkanımızın 56 belediye meclis üyemizin mazbatasına el koyan anlayış da aynıdır" açıklamasında bulundu.
Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, ihraç edildiği MHP'den, 1000 lira olan son aidatının iadesini istedi.
Binali Yıldırım, "Seçim Kurulu yaptığı yanlış işlerle bizi de mağdur etti. Bizi mağdur eden de Seçim Kurulu'dur. Görevlendirilen, şartları tutmayan insanların yaptığı iş ve işlemler yüzünden biz de mağduriyet yaşadık" dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ATO'daki iftar programında, İstanbul seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "31 Mart'ta kazandığınıza inanıyorsanız, 23 Haziran'da da kazanabilirsiniz" dedi.
Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam, "Biz Saadet Partililer Hak, Hukuk ve Adalet’i sadece siyasi alanda değil hayatın temel prensipleri olarak kabul eden bir geleneğin mirasçılarıyız. Kim olursa olsun mazlumun yanında; kim olursa olsun zalimin karşısında dururuz" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, YSK'nın iptal kararı sonrası uzun süre ciddi ciddi seçimleri boykot etmeyi konuştuklarını belirterek, "Ama sonunda sandıklara gitmeyerek değil, sandıkları patlatarak reaksiyonumuzu ortaya koyma kararı aldık" dedi.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bugün saat 13.30'da basın açıklaması yapacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, YSK'nın kendisine yönelik yayınladığı açıklamaya yanıt verdi.
Vatan Partisi (VP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, İstanbul seçimi için partisinin kararını açıkladı. Perinçek, 31 Mart'taki adayları Mustafa İlker Yücel ile 23 Haziran seçimine gireceklerini duyurdu.
İYİ Parti, 31 Mart İstanbul seçimlerine ilişkin olarak YSK'ya başvuruda bulundu.