Kurtul Altuğ ile Politikanın Nabzı’nda bu hafta Fransız senatosundan geçen sözde Ermeni soykırımı tasarısı ve anayasa değişikliği tartışılıyor.
Konuşan bilgisayarlar sadece bilim kurgu filmlerine özel değil, sizin bilgisayarınız da konuşabilir!
Yunanistan’ın Avrupa Birliği (AB) ve IMF yardım alamaması halinde matematiksel olarak 100 gün sonra iflas edebileceği belirtiliyor.
Kayseri Sanayi Odası Başkanı Boydak, "2012'de kısa vadeli borçlanmayı unutup, uzun vadeli borçlanmalı ve çapımıza göre çalışmalıyız" dedi
İstanbul serbest piyasada açılışta dolar 1,9020 liraya çıkarak ekim ayı başlarında kırdığı 1,9050 liralık rekora yaklaştı. Serbest piyasada avro da 2,4750 lira ile dünkü kapanış seviyelerinin üzerinde açıldı.
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) 100 Endeksi, önceki ikinci seans kapanışına göre 341,52 puan düşerek günün ilk yarısını 57.554,98 puandan tamamladı.
Ünlü çikolata markası Godiva'nın CEO'su Jim Goldman, kriz ortamında büyüyebilmeleri için bir Türk'e ihtiyaçlarının olduğunu söyledi
Ahmet Gündoğdu, 666 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) ek ödeme yönüyle oluşturduğu mağduriyetlerin giderilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i ziyaret etti.
Bazı bakanlıklardaki kadrolara yapılan atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Saat 06.50'de merkez üssü Sarıoğlan (Kayseri) olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Futbolda ara transferde Senegalli Moussa Sow'u transfer eden Fenerbahçe, tarihindeki 99. yabancı oyuncuyu kadrosuna dahil etti
Geçen hafta sert düşüş yaşayan ve 1.770 doların altını gören altın yeni haftaya yükselişle başladı.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ, Sirkeci–Harem arabalı vapur hattında yeni ücret tarifesine geçti.
Tokat'ta üzerinde yük olarak beyaz eşya bulunan TIR'ın devrilmesiyle yola yüzlerce eşya savruldu
İstanbul Live, dekorasyonu, yenilenen teknik yapısı, iddialı programı ve “İyi Müzik İçin” sloganıyla damga vurmaya hazırlandığı sezona Bülent Ortaçgil konseri ile başlıyor!
TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında BDP'li Sırrı Sakık'ın “1915'te Ermenilere katliam yapıldı” demesi tansiyonu yükseltti. CHP'li Başkanvekili ile AK Parti ve MHP'li milletvekilleri Sakık'a tepki gösterdi.
Saat 06.14'te merkez üssü Van Akçift Köyü olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Oda TV davasının duruşma süreci bugün Çağlayan Adliyesi'nde saat 10:00'da başlıyor
Ali Dürüst ”Arda’ya hep ‘Kalacaksın’ dedik, o da ‘Tamam’ yanıtını verdi. Bunun üzerine Culio’yu gönderdik. Yoksa bırakır mıydık hiç?
Çanakkale Ezine'de, doğal ortamda yetiştirilen hindiler, yılbaşı öncesinde kilogramı 12 liradan satışa sunuldu
Bursa’da konuşan Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Özel, bugüne kadar Aleviler’in yok sayıldıklarını, yapılacak yeni Anayasa’dan da çok umutlu olmadıklarını söyledi