HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.03.2026 07:13
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 3. oturumu görüldü: Bulut Aydöner ve Sırrı Küçük ifadeleri tamamlandı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 3. oturumu 11 Mart 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısına çıkıyor.
-
10.03.2026 10:41
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının ikinci oturumu başladı: Mahkeme başkanı İmamoğlu'nu çembere aldırmak istedi, ortalık karıştı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması ikinci oturumu 10 Mart 2026 Salı bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısına çıkıyor.
-
09.03.2026 10:28
İBB Davasında tutuklu sanıkların savunma sırası belli oldu: Ekrem İmamoğlu kaçıncı sırada?
İBB’ye yönelik soruşturma kapsamında açılan ve 107’sı tutuklu 402 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması bugün Silivri’de başladı. Davada savunma yapacak isimlerin sıralama listesi belli oldu.
-
09.01.2026 08:28
İstanbul Barosu davasında başkan ve yönetim kurulu üyeleri beraat etti
İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, Suriye'nin kuzeyindeki bir operasyonla ilgili açıklamaları gerekçe gösterilerek yargılanan İstanbul Baro Başkanı İbrahim Kaboğlu ve yönetim kurulu üyelerinin oybirliğiyle ayrı ayrı beraat etmelerine karar verdi.
YAZARLARIMIZ

























