HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.06.2025 11:51
TGC: RTÜK yurttaşların haber alma hakkını hukuksuz kararlarla engellemekten vazgeçsin!
Son olarak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) 26 Haziran 2025’te yaptığı toplantıda televizyonlara yine ceza yağdırdı. RTÜK, Halk TV, Tele 1 ve Sözcü TV’ye ceza verdi. Halk TV’ye 10 gün yayın durdurma cezası verildi.
-
26.06.2025 21:07
Bakan Uraloğlu yanıldı mı, yanıltıldı mı?
Çiğdem Toker; AB Türkiye Delegasyonu, benzerine pek rastlanmamış bir açıklama yaptı. Uraloğlu’nun üzerine söz söylediği; İBB’nin yaptırdığı metro hattında AB kredisinin sağlandığına, bu kredinin de yerinde kullanılmadığına dair haberleri yalanladı.
-
26.06.2025 04:50
TİP Genel Başkanı Erkan Baş: TÜİK nasıl olsa bir hamlede enflasyonu indiriyorsa, bu memleketin Merkez Bankası'na ne ihtiyacı var?
Erkan Baş, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon verilerini eleştirerek, "Siz enflasyonla mücadeleyi TÜİK'in matematik hamleleriyle yapıyorsanız,
-
25.06.2025 21:13
Özgür Özel: Ekrem Başkan’ın bir vesikalığına yenileceksin; Bugün de onurla, gururla Ekrem Başkan’a kefilim ben!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin düzenlediği Büyükçekmece Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Bugün de onurla, gururla Ekrem Başkan’a kefilim ben.
-
25.06.2025 09:10
Müsavat Dervişoğlu: Yalanla ve talanla yarattığınız TEK ADAM rejiminiz ile; Devleti şirkete, vatanı pazara, milleti ırgata çevirdiniz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Bilinsin ki Türk milleti destansı tarihinin her döneminde olduğu gibi yıkım, çözülme ve parçalanma rüyası görenlere geçit vermeyecektir!
-
25.06.2025 06:13
Ali Babacan: Biz ekonominin durumunu Londra’ya, New York’a değil esnafa, çiftçiye, emekliye soruyoruz
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Yeni Yol grubunda yaptığı konuşmada yüksek enflasyona ilişkin şu mesajı verdi: “Mehmet Şimşek ve Cevdet Yılmaz, kaşıkla biriktirmeye çalıştıklarınızı kepçeyle götürüyorlar.”
-
23.06.2025 17:31
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın durumu ciddiyetini koruyor, hastaneye kaldırıldı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan ve İzmir Buca Cezaevi'ne sevk edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sağlık sorunları nedeniyle ikinci kez hastaneye kaldırıldı.
YAZARLARIMIZ

























