HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.12.2025 17:21
Gözaltına alınan Gazeteci Barış Terkoğlu, yurt dışına çıkış yasağı ile serbest
Savcılıktan yapılan açıklamada; "Şüpheli Barış Terkoğlu hakkında TCK 217/a maddesi uyarınca 'Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçundan soruşturma başlatılmış olup talimatımız gereği İstanbul il jandarma komutanlığınca şüpheli gözaltına alınmıştır." denildi.
-
24.12.2025 11:28
Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplandı: komisyonun görev süresi 31 Aralık 2025 tarihinden geçerli olmak üzere iki ay uzatıldı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, nihai raporun hazırlamasının ilk olarak belirlenen sürede yetişmeyeceğini ifade ederek, komisyonun görev süresinin 31 Aralık 2025 tarihinden geçerli olmak üzere iki ay uzatılması hususunu oyladı ve oy birliğiyle kabul edildi.
-
21.12.2025 18:20
Cevdet Yılmaz: 2026 yılında enflasyonu yüzde 20'nin altına indirmeyi, 2027 yılında ise tekrar tek haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz!
Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2025 yılında 1,5 trilyon doları aşan bir büyüklük ile nominal bazda dünyanın 16'ncı, satın alma gücü bazında ise dünyanın 11'inci ekonomisi olacağını ifade etti.
-
21.12.2025 09:00
TBMM Genel Kurulu, 2026 yılı bütçe görüşmelerinin son gününde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, "Bu görüşmeler kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcımız, 17 bakanımız ve 457 milletvekilimiz olmak üzere toplam 1208 söz hakkı talebi karşılanmıştır." dedi.
-
19.12.2025 04:56
Cevdet Yılmaz: Cumhurbaşkanlığı harcamaları düşüyor; NATO Zirvesi için taşıt alabiliriz
Çiğdem Toker: 2026 yılı bütçe kanun teklifinde Cumhurbaşkanlığı için konulan 21 milyar 286 milyon lira ödenek dolayısıyla, günlük harcamanın 58 milyon TL olduğu hesap ve haberleri yaygın yer almıştı.
-
16.12.2025 21:05
İklim krizi bütçesinde alarm, TOKİ Silivri’de mahkeme salonu yapacak
Çiğdem Toker: "Türkiye bugün kuraklığı, bir gelecek senaryosu olarak değil günlük hayatın gerçeği olarak yaşamaktadır. Kuraklık artık sadece çevresel bir sorun değil; tarımı, gıdayı, göçü ve kent yoksulluğunu belirleyen yapısal bir krizdir....
-
16.12.2025 04:05
Gain Medya’ya 'nitelikli dolandırıcılık' operasyonu: 3 şirket yetkilisi gözaltında, TMSF kayyım olarak atandı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Anahat Holding bünyesinde bulunan GAİN MEDYA başta olmak üzere bağlı şirketlere 'suçtan kaynaklanan malvarlığı değerini aklama' ve 'nitelikli dolandırıcılık' suçlamaları ile operasyon gerçekleştirildi.
YAZARLARIMIZ




















