İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bartın'da yaşanan facia sonrası bölgede incelemelerde bulundu ve basın açıklaması yaptı. Aileleri ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bartın'ın Amasra ilçesinde Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü maden ocağında meydana gelen patlama hakkında açıklama yaptı.
CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, “Adana’da PTT Lojmanlarının özelleştirilip satışa çıkarılacağı ile ilgili konuyu Yazılı Soru Önergesi vererek Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ziyaretini tamamladı ve tarifeli uçakla Türkiye’ye döndü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dönüş yolunda; tüm temaslarını takip eden gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'de Uluslararası dijital ödeme sistemleri, Dünya Bankası yöneticileri ve dijital sektör paydaşları ile buluştu
CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Sayıştay raporuna göre AFAD'ın 10,7 milyar TL'sinin yandaşlara aktarıldığını belirtti.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu; İktidar, işçiye-memura kaşıkla verdiği zamları, gece gündüz çalışan banknot matbaasında basılan paralar ve yanlış politikalar sonucu yükselen enflasyon ile kepçe kepçe geri almaya başladı bile.
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM Genel Kurulu'nda görüşmelerine devam edilen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nde değişiklik yapılmasına ilişkin, değerlendirmelerde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD temaslarının 3. gününde Washington Post gazetesine Cemal Kaşıkçı için taziye ziyaretinde bulundu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Partisinin haftalık grup toplantısında konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Burası New York, Manhattan. ABD’nin en pahalı iş muhiti… Tanıdığım bir ailenin gökdelenine “hayırlı olsuna” geldim.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın 11 Ekim 2022'de açıklanan Ağustos 2022 Ödemeler Dengesi verileriyle ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.
TBMM'de Borsa İstanbul'daki soygununun araştırılması önergesi AKP ve MHP tarafından reddedildi.
Mudanya Mütarekesi’nin 100. Yılı törenlerine katılmak üzere Bursa'ya giden CHP Meclis Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bursa İl Başkanlığı ziyareti sonrası İl Başkanı İsmet Karaca ile birlikte parti müzesini gezdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Uzun ve çok verimli bir günün ardından Daron Acemoğlu, Canan Dağdeviren, Zeynep Ton, Dani Rodrik, Asu Özdağlar, Pınar Doğan, Mehmet Toner, Gökhan Hotamışlıgil, Bilge Yıldız ile birlikte Türkiye'yi konuştuk.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, TBMM Grup Toplantısında konuştu.
CHP'den Memleket partisine giden oradan da istifa eden Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den açıklama; "Yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim."
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD programının 2. günü temasları açıklandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ziyaretinin ilk gününde Boston’da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nü (MIT) ziyaret etti bilim insanları ile görüşmeler yaptı.
SP Genel Başkanı Karamollaoğlu, Erdoğan'a;TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulunda; 'Yolsuzlukların olmadığı, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun Allah’ın izniyle olmayacağı bir Türkiye’yi biz hallederiz' sözleri üzerine mesaj yolladı.