CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski başbakan Mesut Yılmaz için 1 Kasım 2020 Pazar günü İstanbul'da düzenlenecek cenaze törenine katılacak.
İzmir’i sarsan depremin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da kente gelerek incelemelerde bulundu. Başkan Soyer’le birlikte bir açıklama yapan Torun “Deprem değil bina öldürüyor. Maalesef yine depreme dayanıksız binalar göçmüş” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İzmir'de yaşanan depremin ardından, incelemelerde bulunmak üzere heyet kurulması talimatı verdiği bildirildi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama yaptı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Camii ve Atatürk Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Erdoğan, hayatını kaybeden Mesut Yılmaz için baş sağlığı diledi.
Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı’na göre, 2021’de yerel yönetimlerin gelirleri azalacak, bütçeleri 10 milyar TL açık verecek. Çok sayıda belediyeyi kaybeden iktidar, “hizmet önceliği” adı altında bu belediyelerin çalışmalarını planlayabilecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden eski Başbakan Mesut Yılmaz için baş sağlığı mesajı paylaştı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kadim geçmişimizi tüm haşmeti ve zenginlikleriyle tamamen silerek, takvimi bugünden başlatmaya kalkıştılar. İnancımızı, değerlerimizi yok etmek, bizi kendi ecdadımıza düşman etmek için her türlü yolu denediler" dedi.
İYİ Parti, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın disiplin kuruluna sevk edilmesine karar verdi.
CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur, gayri resmi Suudi Arabistan ambargosunun görüşülmesiyle ilgili olarak TBMM’de önerge verdi. Önerge, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Bahçeli son derece başarısız bir liderdir. Siyasi artıklar veya bir şey varsa Bahçeli önce aynaya bakmalı" diyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösterdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fransız mallarını boykot tartışması yaşadığı Erdoğan'ın "Eşimle değil benimle konuş" sözlerine yanıt verdi. CHP lideri, "Cesaretin varsa tartışalım" dedi.
CHP Adana Milletvekili ve Kit Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adana çiftçisinin ve tarım sektörünün yaşadığı sıkıntıları dile getirdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi açılış töreninde konuştu.
CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yılı dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyetin 97. yılında I. Meclis'i ziyaret etti.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Görüyorum ki milletimiz hala vahametinin farkında olacak duygu durum ve refleks içinde değildir.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli için, "Bugünkü yoksulluğun bir sorumlusu Erdoğan ise ikinci sorumlusu Bahçeli’dir" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyetin 97. yılı dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen resmi törene katılacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir video paylaştı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, askıda ekmek kampanyasıyla ilgili "Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye'de var mı? Buna inanıyor musunuz?" diyen Erdoğan'a "Küçük ortağının bundan haberi var mı?" diye sordu.